Julián Muñoz a la sortida del jutjat

Preocupació per l'estat de Julián Muñoz a la portada de 'Diez Minutos'

L'ex d'Isabel Pantoja està visiblement canviat

Fa uns dies, Julián Muñoz, qui va ser alcalde de Marbella i parella d'Isabel Pantoja, va saltar de nou a la palestra informativa. Tot perquè uns reporters volien conèixer el seu punt de vista sobre els atacs de Kiko Rivera cap a la 'tonadillera' i, davant aquests, va reaccionar de forma realment grollera i va dir no voler saber res de la seva ex.

Sembla, però, que ara ha canviat d'opinió. I és que mostra d'això és que avui protagonitza la portada de la revista 'Diez Minutos' després de concedir una exclusiva. I d'aquesta, entre altres coses, ha sorprès i preocupat el seu estat físic.

La impactant imatge de Julián Muñoz

Com hem esmentat, la figura central d'aquesta esmentada portada és l'exparella d'Isabel Pantoja, un home que es deixa veure visiblement desmillorat. En concret, ha cridat l'atenció que sembla que el temps ha fet molta mossa en ell, ja que sembla més gran dels 73 anys que té.

A més, ha deixat enrere aquesta postura altiva que mantenia en tot moment. Ara es mostra més decaigut i, a aquest deteriorament, hi ha contribuït tant el seu pas per la presó com els diferents problemes de salut que ha patit en els últims anys. A causa de totes aquestes circumstàncies, han dut al fet que la imatge de Julián Muñoz ja no sigui la que era.

L'actual imatge del que va ser parella d'Isabel Pantoja sembla d'ancià i cansat, el que ha cridat molt l'atenció i fins i tot ha preocupat. Precisament per aquest estat de salut en què es troba no viu sol sinó que ho fa amb la seva filla Eloísa a la casa que aquesta té a Marbella.

Les impactants declaracions de l'exparella de Pantoja

A més de la imatge de Julián, l'exclusiva ha cridat l'atenció dels mitjans i ciutadans per altres motius. I és que en ella no dubta a fer unes declaracions sorprenents, puix que es posiciona clarament a favor de Kiko Rivera en aquesta 'batalla familiar' i carrega contra la que va ser la seva parella.

Així, amb relació a l'interès d'Isabel Pantoja pels diners, ha estat molt clar. Ho ha estat a manifestar que, després de quatre anys junts, ella el va deixar de banda per complet: «En sortir de la presó vaig estar intentant tornar amb ella. Jo no tenia res i ja no li interessaria». De la mateixa manera, ha arribat a declarar que a l'artista «un cop va tornar d'Amèrica li van trobar 90.000 dòlars en una bossa».

Aprofundint en l'obsessió' que la sevillana sent pels diners ha indicat que durant el temps que van estar junts, ell era el que ho pagava tot. Precisament per això, ara ha volgut deixar caure una pregunta al voltant del patrimoni de Pantoja: «On són els diners de la venda de Guadalpín, la Pera, la discoteca i el restaurant?». És més, no ha dubtat a afegir: «On guarda els diners Isabel és el seu millor secret».

Isabel Pantoja en el seu rol de mare

En aquesta exclusiva que ha concedit, Julián Muñoz també ha donat suport a Kiko Rivera en un altre aspecte. De fet, el jove ha deixat de manifest que la seva mare no ha exercit com a tal i en aquest sentit té el suport de qui va ser alcalde. Tant és així que l'exalcalde ha indicat: «Dulce era una bona mare. Isabel no s'ocupava». És més, ha indicat que la cantant venia a ser una progenitora que deia: «Ai, el meu nen, com t'estimo, però no molestis».

Unes declaracions que, sense cap dubte, no passaran desapercebudes, i segur que es parlarà molt en els programes de televisió, com ja està succeint en xarxes socials. Això sí, en aquestes la majoria dels internautes carreguen contra Julián a través de missatges com «És un fàstic que donin exclusives a lladres que no paguen el que roben».