ÚLTIMA HORA

⚫ Mor el cantant català Àlex Casademunt en un accident de trànsit a Mataró

Georgina, dona de Cristiano Ronaldo, va estar amb un noi de 'La Isla de las Tentaciones'

Ara s'ha descobert el romanç per part d'una revista del cor

Georgina Rodríguez en un acte a Madrid el 13 de novembre de 2020
Georgina, dona de Cristiano Ronaldo, va estar amb un noi de 'La Isla de las Tentaciones'  | GTRES

Sense cap dubte, Georgina Rodríguez i el futbolista Cristiano Ronaldo són una de les parelles més mediàtiques que existeixen internacionalment per la família que han format o pels seus constants rumors de noces.

No obstant això, avui és ella la que s'ha convertit en notícia. I tot perquè s'ha revelat que en el passat va sortir amb un noi que ara està participant a 'La isla de las tentaciones', en concret, ens estem referint al solter Javi.

Es descobreix el romanç

La revista 'Semana' és la que ens ha sorprès amb la seva portada en la qual revela que, anys enrere, Georgina i Javi van viure un afer. Així, és la xicota de Cristiano Ronaldo la que acapara l'esmentada portada amb una fotografia seva acompanyada del següent titular: «El sorprenent romanç de joventut de Georgina amb un dels temptadors de 'La isla de las tentaciones'».

És més, també incorpora la publicació una petita imatge en què es veu els dos citats joves abraçats i somrients amb la qual es demostraria l'esmentada relació.

L'amor de joventut de Georgina

En la citada publicació s'explica que Georgina i Javi van començar sent amics durant el temps que van coincidir estudiant en un institut de Jaca (Osca). No obstant això, aquesta amistat va acabar convertint-se en alguna cosa més, és a dir, en una relació de parella. I això els va fer gaudir de moments realment divertits i feliços, com es mostren a les fotografies que acompanyen el reportatge de 'Semana'.

Tot i això, aquest romanç es va trencar poc temps després quan ella va decidir abandonar la ciutat i va optar per traslladar-se a viure a Madrid. Un trasllat que va voler dur a terme per començar una nova i prometedora vida, i és clar que la jove ho va aconseguir, tant és així que fins i tot va conèixer Cristiano Ronaldo treballant. Tot va succeir quan Georgina exercia d'empleada en una botiga, i des de llavors ella i el jugador no s'han pogut separar. És més, han tingut una filla en comú, Alana Martina, i han format una gran família amb els altres tres fills d'ell.

Així mateix, no cal passar per alt que Javi també va decidir deixar Jaca anys després, ja que mostra d'això és que ara resideix a Gran Canària.

Qui és Javi?

De moment, Javi, de 27 anys, no és un dels temptadors que més protagonisme està aconseguint a 'La isla de las tentaciones', però segur que la informació que ara s'ha revelat l'ajudarà a donar-se a conèixer i a suscitar l'interès del públic.

Al programa ha arribat presentant-se amb una màxima: «El meu mètode per triomfar és seguir al meu cor allà on vagi». A més, s'ha mostrat caut i tranquil així com lluint cabellera i un gran somriure, fet que ha propiciat que Lara, la parella d'Hugo, l'hagi triat per tenir la seva primera cita. Una cita que, sense cap dubte, ha anat molt bé i que pot anar a més.

A més d'aquests primers passos en el 'reality', de Javi sabem que li encanta el surf, que és fotògraf professional i que destaca per ser un gran aventurer. Del seu treball i de la seva passió viatgera precisament parla contínuament a les seves xarxes socials, concretament, ho fa a Instagram, on compta amb més de 14.000 seguidors.

Les reaccions del públic

Res més publicar-se el romanç en el passat entre Georgina Rodríguez i Javi són moltes les persones que no han dubtat a comentar-ho, fonamentalment en xarxes socials a través de missatges de tota mena. Uns manifesten que no els interessa en absolut l'afer i altres lamenten la publicació, com és el cas del següent: «Que envejosos som a Espanya! Ja li estan traient merda a aquesta noia».


Comentaris

envia el comentari