Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

Isabel Pantoja ho deixa clar: la veritat sobre els paradisos fiscals i altres delictes

L'advocat d'Isabel Pantoja ha emès un comunicat defensant-se d'algunes de les últimes polèmiques

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
Isabel Pantoja ho deixa clar: la veritat sobre els paradisos fiscals i altres delictes | Europa Press

Kiko Rivera ha protagonitzat fins a quatre entregues especials de 'Sálvame' en què destapava les presumptes trampes i mentides de la seva mare, Isabel Pantoja, referides a l'herència de Paquirri i del mal repartiment i ús que s'ha fet dels béns des que el torero morís fins avui dia, quan Kiko ha descobert un seguit de presumptes irregularitats i que podrien comportar seriosos problemes a la 'tonadillera'.

Ara la truita s'ha girat. 'Sálvame' ha anunciat que ha rebut un comunicat que signa Juan Fernández Ramos, advocat d'Isabel Pantoja des de l'any 2019 i que li està gestionant alguns dels fronts oberts que tenen. Aquest comunicat s'ha publicat en primícia a la revista '¡Hola!', però ahir 'Sálvame' va desgranar alguns dels punts que es recullen.

La nota se centra sobretot en la venda de la finca de 'Mi Gitana' i que es va produir l'any 2015. El lletrat vol deixar clar que la cantant no va participar en la venda ni tampoc en les negociacions, ja que en aquest moment es trobava complint una pena de presó. A més, aclareix que la societat 'Panriver 56, SL' va pagar tots els deutes que pesaven sobre de la finca en el moment de la venda, ja que en aquell moment es va lliurar als nous propietaris totalment lliures de qualsevol càrrega.

Pel que fa a la quantitat de diners percebuda per aquesta venda, es va especular que potser els diners havien anat a parar a un paradís fiscal per evadir el pagament dels impostos repercutits d'aquest moviment notarial. A més, afegeix que tots els comptes van ser declarats i per tant, reflectits en l'Agència Tributària i també en els organismes pertanyents de Marbella.

Recordem que 'Mi Gitana' es va posar a la venda l'any 2014 i no va ser fins al març de l'any 2015 quan va acabar venent-se per un import que rondaria els dos milions d'euros. De fet i per als més curiosos, si ara es vol visitar aquesta finca, hem de dir que ja no existeix, ja que el nou propietari, un empresari britànic, va decidir demolir la famosa casa i començar a construir una de nova.

Tot i que ja han passat més de sis anys des que es va comprar 'Mi Gitana', la nova casa encara segueix en obres i plena de bastides esperant poder finalitzar la reforma que s'està fent, amb una estètica molt més moderna i d'acord amb el moment en què ens trobem.

Es desentén de presumptes delictes

El programa 'Viva la vida' va destapar una trama relacionada amb la venda de 'Mi Gitana', unes pistes que apuntaven cap a uns possibles alçaments de béns i que podrien suposar un gran problema per a la família Pantoja. Si bé és cert que la 'tonadillera' estava a la presó, fora hi havia el seu germà Agustín, qui hauria exercit com apoderat. Un apoderament que podrien suposar-li seriosos problemes si la justícia acaba entenent que hi ha alguna irregularitat.

De totes maneres, la Pantoja ha volgut deixar clar a través d'aquest comunicat que ella no té res a veure, aclarint que no té cap procediment legal obert i que per tant, la informació que s'està donant a la televisió no és del tot correcta.

Finalment, els col·laboradors de 'Sálvame' no entenen que la cantant no hagi utilitzat aquest comunicat per donar resposta també a algunes de les acusacions que li ha llançat el seu fill a través de les seves entrevistes televisades, ja que era el moment ideal de fer-ho i de callar moltes boques.

Desconeixem el motiu pel qual Isabel Pantoja rebutja fer cap aclariment en tot aquest assumpte. Potser perquè es guarda aquestes explicacions per a la seva reaparició mediàtica o bé, espera que arribi el moment d'explicar-ho amb pèls i senyals a la sala d'un jutjat.