Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Males notícies per a Paz Padilla: comença el 2021 de la pitjor manera

La presentadora ha preocupat als seus seguidors en les xarxes socials

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
Males notícies per a Paz Padilla per començar el 2021 de la pitjor manera | Telecinco

Paz Padilla ha començat l'any amb mal peu. Fa uns dies, l'estrella de Telecinco va alarmar als seus seguidors amb una sèrie de 'stories' al seu compte d'Instagram on apareixia en cadira de rodes i amb crosses.

La filla de la presentadora, Anna Ferrer, també va ser testimoni de la visita de la seva mare a l'hospital i va compartir amb els seus seguidors alguns moments divertits de la còmica, que no perd el sentit de l'humor ni en les situacions més doloroses.

Tampoc es tracta de la primera visita a l'hospital que protagonitza Paz Padilla en aquests últims mesos. I és que, a mitjans de desembre, la presentadora va haver d'acudir d'urgències a l'hospital després de tallar-se la mà amb un ganivet 'perniler'.

Una caiguda a casa li causa un esquinç de turmell

Les fotografies de Paz Padilla a l'hospital van preocupar enormement als seguidors de la presentadora, qui no va trigar molt a sortir a tranquil·litzar als seus fans a través de xarxes socials. Després de conèixer el diagnòstic del mèdic, la presentadora no va dubtar a relatar amb molt sentit de l'humor el motiu de la seva visita a l'hospital.

Resulta que Paz Padilla va patir un aparatós contratemps domèstic mentre baixava les escales de casa seva. «Baixant les escales em vaig donar un cop de porra i em feia moltíssim mal», confessava l'actriu i còmica entre rialles abans d'anunciar que s'havia fet un esquinç al turmell.

Aquesta lesió ha fet que la presentadora necessiti un temps de repòs considerable que no està disposada a cedir. No obstant això, tampoc està disposada a posar en joc la seva salut i forçar el procés de recuperació.

Per aquesta raó, la presentadora s'ha posat en les millors mans per solucionar com més aviat millor aquest problema que ha suposat el primer cop de la presentadora en 2021.

Paz Padilla se sotmet a un innovador tractament per curar el seu esquinç

La presentadora de 'Sálvame' ha decidit sotmetre el seu turmell a un innovador tractament, molt utilitzat entre els esportistes d'elits per curar lesions en temps rècord. Aquest es tracta de la cambra hiperbàrica, un tractament cap al qual Paz Padilla es mostrava una mica reticent per la claustrofòbia d'estar tancada en aquest mecanisme.

«Tinc un petit trencament fibril·lar i m'he de ficar a la cambra hiperbàrica. Et tanquen i et posen molt oxigen», explicava la presentadora a Instagram. Malgrat els seus dubtes inicials, Paz Padilla finalment va decidir sotmetre's a aquest tractament per recomanació del seu mèdic.

«Com has tingut un esquinç als lligaments, afavorirem el procés de cicatrització amb la cambra hiperbàrica. Es tracta d'un tractament que augmenta la pressió, combinat amb oxigen pur medicinal per aconseguir donar un extra d'oxigen a la sang i així es curarà abans d'hora», assenyalava la doctora de la presentadora a càmera sobre aquest tractament que també està orientat a reduir els signes de la vellesa.

A més de sotmetre's a aquest innovador tractament, Paz Padilla ha complert amb les recomanacions mèdiques a l'hora d'utilitzar unes crosses per caminar i canviar l'esport per la rehabilitació, moment que aprofita també per divertir-se. I és que, fa uns dies, la presentadora va compartir un divertit vídeo en xarxes socials en què apareix «venjant-se» de la seva entrenadora personal amb les crosses en mà.

Si alguna cosa hem après en aquest últim any, és que Paz Padilla sempre afronta els moments difícils amb valentia i sentit de l'humor. Malgrat que la mare d'Anna Ferrer no ha començat l'any amb bon peu, sí que ha deixat enrere un funest 2020 que ha estat marcat per la mort del seu marit, Juan Vidal, víctima d'un càncer letal que li havia estat diagnosticat feia un any.