Anne Igartiburu molt seriosa entre el públic en un acte cultural

Anne Igartiburu se separa del seu marit després de 5 anys de matrimoni

La presentadora i el director d'orquestra han decidit prendre distància


Anne Igartiburu i el seu marit, Pablo Heras-Casado, complirien sis anys de casats el pròxim 30 de novembre. No obstant això, l'aniversari de noces podria no arribar a celebrar-se a causa que la parella està travessant una greu crisi matrimonial, que els ha portat a prendre la decisió de viure separats, i que podria posar fi a la seva relació.

La informació ha estat publicada en exclusiva per la revista 'Lecturas'. Segons aquest mitjà, per primera vegada des que van passar per l'altar, el director d'orquestra no va acompanyar la presentadora rere les càmeres durant les Campanades de Televisió Espanyola amb què la basca, al costat d'Ana Obregón, va acomiadar el 2020 i va donar la benvinguda al 2021.

Tot i que s'havien consolidat com una de les parelles més sòlides i millor compenetrades del panorama nacional, la relació entre Anne Igartiburu i Pablo Heras-Casado s'ha vist ressentida pel pas del temps i tots dos han decidit prendre distància.

Un sotrac en el seu matrimoni, que ha estat el detonant perquè el director d'orquestra abandonés l'habitatge en el qual, fins al moment, havia viscut al costat de la presentadora. Ara el músic s'ha instal·lat pel seu compte en un pis al centre de Madrid, a prop del seu lloc de treball, al Teatre Reial.

Encara que han pres la decisió de viure separats, el mitjà ha destacat que desconeix si es tracta d'una separació definitiva o és un esvoranc que acabaran superant. Així tot, mentrestant, Pablo Heras-Casado ha decidit bolcar-se en el seu treball per distreure la seva ment dels problemes, i també ha aprofitat per compartir estones d'oci amb companys de professió a les cafeteries de la zona del Teatre Reial.

Per la seva banda, Anne Igartiburu s'ha centrat en el 'coaching' a través del seu compte d'Instagram, després que, arran de la pandèmia, es derivés el seu programa, 'Corazón', als caps de setmana.

Amor a primera vista

La parella es va conèixer el 2014, quan Anne Igartiburu va entrevistar Pablo Heras-Casado per a un programa de ràdio i van viure un amor de pel·lícula. I és que així ho va explicar fa uns anys la presentadora al programa de Bertín Osborne. «Ell dirigia el concert per a violoncel de Haydn, que va ser el primer disc que em van regalar els meus pares amb un any, i entre Haydn, la música clàssica, l'auditori... Pum... Vam caure rendits».

«D'alguna cosa que he fet tantes vegades com és una entrevista, va sorgir després tenir família», va explicar, per la seva banda, el director d'orquestr,a en una entrevista amb Europa Press el 2018. «És una cosa difícil d'explicar. Són coses que, si les busques no arriben, i són qüestions molt subtils de la química entre dues persones. Saps en aquell moment que vols continuar aquest viatge amb una altra persona de la manera més natural». Gairebé uns mesos després de conèixer-se, el 30 de novembre de 2015, es van casar en una cerimònia civil secreta a Elorrio (Biscaia), la terra natal d'Anne Igartiburu.

Família nombrosa

Quan va conèixer al director d'orquestra, la presentadora ja tenia dues filles adoptives, però no va ser fins a la seva relació amb Pablo Heras-Casado que va tenir el seu primer fill biològic.

Anne Igartiburu tenia 47 anys quan va tenir Nicolás el 2016 i, encara que ella mateixa va dir en una entrevista amb la revista 'Hola!' que no «era l'edat més adequada», va defensar que havia «sorgit així» perquè es tractava d'un «projecte en parella», i que, fins que no va tenir una relació estable amb algú, no es va plantejar aquesta opció.

«Tampoc he pogut i no he hagut i per això he pensat que hi havia altres formes de ser mare», va aclarir. «Jo he estat mare d'acollida, mare adoptant i mare biològica, i també madrastra de qualsevol que se'm posa pel mig», afegia.