Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

El dia que Andrea Janeiro i el seu xicot van fer públic el seu gran secret: una 'bomba'

La notícia ha corregut com la pólvora


Encara que sempre s'ha mostrat molt gelosa de la seva vida privada, la veritat és que Andrea Janeiro Esteban és incapaç d'ocultar quan està il·lusionada. Tot i que sempre ha decidit allunyar-se del focus mediàtic, la filla de Belén Esteban suscita tota mena d'interès per ser filla d'una de les col·laboradores més famoses de Telecinco.

Com qualsevol altra adolescent, la jove no dubta a divertir-se anant a concerts, sortint amb les seves amigues i fins i tot coneixent nois. El passat mes d'agost, la jove reconeixia estar en una relació oberta amb un altre noi d'edat similar anomenat Daniel Wozza Worall. Per si encara quedaven dubtes de la relació entre tots dos joves, al mur de Facebook de la filla de Belén Esteban es podien veure diverses imatges de tots dos fent-se un petó apassionadament.

Qui és Daniel Wozza Worrall?

El xicot d'Andreíta és un jove natural de Birmingham, Regne Unit, lloc on actualment estudia la jove. Daniel Wozza estudia al Birminghan Metropolitan College, així com la madrilenya, encara que aquest ja fa un parell d'anys que està matriculat, a diferència d'ella. Tot i que ara per ara és estudiant universitari, la veritat és que Wozza va fer el servei militar quan era adolescent, cosa que li va atorgar un títol per la seva tasca de protecció i estratègia en l'exèrcit.

Tot i que tant la madrilenya com el seu xicot estudien i viuen al mateix lloc, la veritat és que no s'han conegut a Birmingham com es podria pensar, sinó que, segons sembla, el jove i la filla de Belén Esteban van coincidir per primera vegada a Benidorm. La calor i la festa pròpia de la Comunitat Valenciana van fer que entre tots dos sorgís l'espurna, que encara mantenen viva a dia d'avui.

Andrea Janeiro i Daniel Wozza besant apassionadament en una discoteca
Andrea Janeiro i Daniel Wozza es van conèixer a Benidorm | xarxes socials

Malgrat que es porten un parell d'anys, tots dos tenen una cosa en comú: l'amor cap a les seves respectives mares. Andreíta adora la seva mare, ja que va ser l'única que va estar al seu costat durant tota la seva etapa de creixement, tant personal com professional. Daniel, tot i que va perdre la seva mare fa vuit anys, visita habitualment la seva tomba per portar-li flors, peluixos i deixar-li missatges.

Al contrari del que li ha passat a Andreíta, el jove sí que guarda una excel·lent relació amb el seu pare i amb la resta de la família, cosa que es deixa veure a les xarxes socials. Wozza no dubta a compartir diferents fotografies amb seus familiars. Però, no obstant això, no tot seria perfecte i bonic.

La parella també té els seus més i els seus menys, i és que al jove no li agrada gens que Andreíta sigui una fanàtica de Justin Bieber. Per tots és conegut que la filla de Belén Esteban és una fidel seguidora del cantant, tant que ha arribat a anar als seus concerts i fins i tot assegura que és xicota d'ell a les seves xarxes socials.

Sigui com sigui, el cert és que Daniel guarda certa semblança amb el canadenc, una cosa que a ell no li agrada gens, ja que està fart d'escoltar com el seu entorn més proper el compara contínuament amb el cantant.

Andreíta, una jove que ha optat per l'anonimat

Malgrat haver pogut optar per la vida fàcil de ser filla d'una famosa, la veritat és que Andreíta ha tingut clar, des de sempre, que no volia tenir cap mena de vinculació amb la premsa. És més, va arribar a demanar-li expressament a la seva mare que no parlés d'ella en cap plató de televisió, cosa que Belén Esteban sempre ha intentat respectar al màxim.

Durant anys, la jove ha estat perseguida per la premsa a la recerca d'alguna declaració sobre com havia viscut la total absència del seu pare en la seva infantesa. Davant aquestes preguntes, la filla de Belén Esteban girava la cara i optava per no contestar. Ara Andreíta és una adolescent madura, amb xicot i amb ganes d'aprendre i formar-se com a professional.