Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Motos a 'El Hormiguero'

El pacte de Pablo Motos amb la seva dona, Laura Llopis, després de contagiar-se

El presentador valencià es va absentar del seu programa, 'El Hormiguero', per segon dia consecutiu

Pablo Motos a 'El Hormiguero'
El pacte de Pablo Motos amb la seva dona, Laura Llopis, després de contagiar-se | Antena 3

Per segona nit consecutiva, Núria Roca ha presentat 'El Hormiguero' després d'haver donat positiu en Covid Pablo Motos. «Aquesta pandèmia és el que té, que Pablo no pot presentar el programa. Personalment deixeu-me que us digui que el programa és exactament igual que sempre, amb un equip meravellós perquè tot resulti tremendament fàcil», ha iniciat el seu 'speech' la valenciana en el seu segon dia al capdavant del programa d'Antena 3. «Perquè facis la pilota no et trauran més pla», han contestat Trancas i Barrancas.

«És una responsabilitat per a mi. Com diria Pablo, oblida tot el dolent perquè aquesta nit hi ha un gran programa», ha assenyalat abans de parlar amb Susanna Griso, la convidada a la nit de dimarts. A la part final del programa, Núria Roca ha parlat per videotrucada amb el presentador de Requena, que passa la quarantena al seu domicili.

«Estic fotut, veig el programa i ho trobo a faltar»

Motos ha confessat que «estic fotut, veig el programa i ho trobo a faltar, és una sensació raríssima estar a casa. Aquest matí m'han dit que era negatiu, ho he comunicat a les meves xarxes socials i m'he posat a entrenar com un ruc. Em trobava tan bé que he fet rècord de pesos», ha dit.

«Segueixo la meva marxa, m'estudio l'entrevista de Susanna Griso i em diuen que en un altre PCR llarg de cicles ha donat positiu», ha assegurat, relatant a continuació de què tracta la prova que ha realitzat. «Tinc càrrega viral mínima d'un contacte esporàdic. Pot haver estat el botó de l'ascensor i fins i tot un boli. Demà em fan una altra PCR per veure si el que tinc no és res o ho estic covant. No soc contagiós encara, però no saben si en els pròxims dies ho seré», ha explicat en directe.

«Segueixo pensant que soc negatiu tot i que diuen que tinc restes d'alguna cosa»

El presentador ha explicat que en les PCR depèn molt de la pressa que es tingui per conèixer el resultat. «Cada cicle amplifica la matèria genètica del virus, entre 35 i 37 és alt i detecta virus vius i morts, restes d'infeccions que no representen risc. És com trobar un pèl d'algú en una habitació quan ja se n'ha anat. De moment oloro molt bé. Això és el que m'han explicat, sabeu el sistema que tenim de seguretat, estava 100% segur de no haver-ho agafat, però comencen aquests dubtes i complicacions. Segueixo pensant que soc negatiu tot i que diuen que tinc restes d'alguna cosa. He parlat amb la del laboratori i em diu que alguna cosa tinc», ha exposat Motos.

«Em sembla impossible agafar el virus, la soca ha d'encomanar moltíssim, deixem-nos de bestieses, no paren d'augmentar els morts, no arribem a l'altiplà mai, el millor és protegir-te més i tornar a la rentada malaltissa de les mans», ha advertit el presentador, que encara no sap com ha pogut contagiar tot i la cura que ha tingut sempre.

Així s'apanya a casa Pablo Motos amb la seva dona Laura Llopis

En plena entrevista, el presentador d'El Hormiguero' no s'ha tallat a ensenyar el pijama amb què anava vestit i ha revelat que era «el segon que es posava al dia», perquè no pot fer molt més que això quan estàs aïllat per Covid.

A més, Pablo Motos ha confessat com porta estar tantes hores amb la seva dona, Laura Llopis, i ha revelat que el matrimoni ja van pactar fa temps el que haurien de fer si donaven positiu. «Encara sort que ho havíem parlat, ens hem dividit la casa i vam dir el que tingui Covid es queda el llit bo. De moment dormo al llit de matrimoni i el despatx. La cuina és seva, vaig amb guants quan surto d'aquí, ho estem netejant tot. Ara li agafaré mania», ha finalitzat parlant del seu despatx, on passa les hores Motos.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]