Pablo Motos a 'El Hormiguero'

Pablo Motos, apartat de 'El Hormiguero': «He donat positiu»

El presentador també va faltar ahir al programa

Sorpresa d'última hora en 'El Hormiguero' aquest dimarts. Encara que en um principi tot apuntava que Pablo Motos podria tornar a presentar, després de la seva absència d'ahir dilluns, finalment no serà així. I és que malgrat que el presentador havia anunciat fa algunes hores que havia donat negatiu en una prova PCR, finalment no es podrà posar al capdavant del programa d'Antena 3 per segona vegada en els 15 anys que fa que el presenta.

Ha estat ell mateix qui ha acabat confirmant a través del seu compte d'Instagram la seva absència en el programa d'aquest dimarts, en què havia de rebre la visita de Susanna Griso. «Al final sembla que aquesta nit tampoc podré fer el programa». Tot després de confirmar-se que sí que ha resultat positiu.

Els metges li van demanar una segona prova per precaució

En un primer moment, Pablo Motos havia confirmat que malgrat estar en contacte amb un possible positiu no havia agafat el virus. «Tinc un PCR negatiu i un test d'antígens negatiu», explicava en un vídeo en les seves xarxes socials. Encara que, malgrat això finalment «els experts em van dir que em fes un PCR de cadena llarga», d'aquelles que tenen més sensibilitat i que poden detectar el virus en major quantitat.

Va ser després d'aquesta prova que acabaria donant positiu veient-se obligat a quedar-se a casa. Ell mateix explicava que ha de tenir «una càrrega viral; en cas de tenir-la tan baixa que alguns PCR es poden interpretar com a positius i altres com a negatius». Explica que s'ha de trobar en aquest límit, ja que ell es troba en perfecte estat i sense símptomes.

Per aquest motiu, espera rebre demà els resultats finals d'una prova PCR amb el qual per fi «sortirem de dubtes». De moment seguirà els protocols establerts per sanitat i romandrà aïllat. La seva substituta tornarà a ser Nuria Roca de la qual Motos deia que «ho fa estupendament bé» i a qui enviava un petó.

Primer havia anunciat que era una falsa alarma i que aniria al programa

Com explicàvem, fa unes hores el presentador havia anunciat una notícia totalment diferent. «Falsa alarma», amb aquestes paraules iniciava el vídeo on explicava que havia donat negatiu i que esperava poder presentar el programa d'aquest dimarts.

«Al meu contacte li han fet el PCR de confirmació i és negatiu total. A mi també m'ho han fet i també sóc negatiu, així que en cap moment hem estat en contacte amb el virus», encara que finalment no serà així.

Nit històrica a 'El Hormiguero

La d'aquest dimarts serà doncs la segona nit en la qual 'El Hormiguero' no compta amb el seu presentador després de més de 15 anys d'emissió, entre Cuatro i Antena 3. Pocs minuts abans del programa el mateix explicava que «em fa molta pena, però avui per primera vegada en 15 anys no estaré en el programa», després de més de 2.261 emissions.

Ahir explicava la raó que motivava la seva absència. «Perquè aquí estic, a casa. Resulta que aquesta tarda una persona s'ha fet un test d'antígens i li han dit que estava positiu. Jo, per precaució, com he estat en contacte amb ell, m'he vingut a casa», explicava en el seu compte d'Instagram.

Hores més tard, i amb Nuria Roca ocupant per un dia el seu lloc, explicava els seus temors a l'espera de rebre els resultats d'una PCR que finalment seria positiu. Motos deia que estava «ratllat» i que no parava de comprovar si respirava bé. Finalment, assegurava estar «mort d'enveja» de veure als seus companys en el plató.