La gelosia de la infanta Sofia en anunciar-se l'última de la princesa Elionor

La futura hereva al tron hi serà present al costat del seu pare

La Infanta Sofia amb la seva germana la Princesa Elionor
La gelosia de la infanta Sofia en anunciar-se l'última de la princesa Elionor | GTRES

Malgrat la seva edat, la princesa Elionor ha aconseguit convertir-se en la protagonista indiscutible de la Corona, arribant fins i tot a eclipsar als reis d'Espanya. Tot i que les seves aparicions públiques s'han vist considerablement reduïdes a conseqüència de la pandèmia, la veritat és que la filla gran dels reis ha tornat més fort que mai. La futura hereva al tron acudirà a l'última edició del concurs '¿Qué es un rey para ti?', on l'objectiu és promoure la imatge de la Corona entre els més petits.

De fet, així ho ha anunciat la Fundació Institucional Espanyola i, sens dubte, es tracta d'un pas molt important per a la princesa Elionor, que li robarà per complet el protagonisme a la resta de la Família Reial per estar present en la 39º edició d'aquest tradicional concurs, on s'exalta la figura del rei i de la reina d'Espanya, i del qual surten, únicament, 20 guanyadors.

Aquest any, la Fundació Institucional Espanyola (FIES), incloïa en el seu reglament la possibilitat que els treballs lliurats pels petits incloguessin també la princesa d'Astúries per tal de donar-li una major visibilitat a les noves generacions de la Corona. Entre els guanyadors del concurs, hi va haver diversos retrats de la primogènita dels Reis, que complia el passat mes d'octubre 15 anys.

Un dels dibuixos guanyadors ha sigut Inés Infante, la representant de Balears, qui no dubtava a il·lustrar a Elionor de Borbó en el seu primer discurs com a princesa d'Espanya. La imatge estava acompanyada pel següent text: «Tenim edat de pensar en el nostre futur. Per això, he pensat a representar a la monarquia a través de la seva successora, la princesa Elionor».

«Va aconseguir connectar amb la seva generació (...) i va fer esment als problemes que preocupen i que interessen als joves, convertint-se en un referent», continuava assegurant l'estudiant menorquina deixant clar que, per a ella, la futura reina d'Espanya era tot un referent a seguir.

I és que, molts dels joves participants, s'han vist reflectits a la princesa Elionor, concretament a la seva espontaneïtat, per això la seva imatge ha ocupat diversos dels dibuixos dels estudiants, arrabassant-li, així, el protagonisme al seu pare.

Després de sortir a la llum els guanyadors, el rei Felip organitzarà una audiència a la Zarzuela, on aprofitarà per veure els diferents treballs realitzats i xerrades amb els joves. En aquest acte estarà present la futura reina d'Espanya, però, de moment, no hi ha res que indiqui que la infanta Sofia també estarà present en aquest acte tan especial per a la Corona i els petits concursants.

Així doncs, mentre que la infanta Sofia es queda a casa amb la seva mare, la futura reina d'Espanya estarà al costat del seu pare atenent els diferents compromisos professionals.

La princesa Elionor, cada vegada més protagonista

Fa tan sols 2 anys, la princesa Elionor era una total desconeguda per a la premsa i per als ciutadans en general, però, la crisi que ha patit la Corona en els darrers anys ha provocat que els reis d'Espanya hagin decidit acostar-la al poble perquè gaudeixi d'un major suport en cas que, tal com està previst, es converteixi en reina d'Espanya.

La primera aparició pública, i rellevant, de la filla gran dels reis ha estat quan tan sols tenia 13 anys: «Quan Felip VI arriba al tron, la princesa encara no tenia vida pública. Però, després d'imposar-li el Toisó d'Or el gener de 2018 i començar a tenir actes públics, el normal era que nosaltres també obríssim aquesta porta», comentava Rafael Guardans, president de FIES a Efe.


Comentaris

envia el comentari