Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alma Cortés, Manuel Cortés i Raquel Bollo en una imatge d'arxiu

Raquel Bollo, en el punt de mira per una gran imprudència que pot costar vides

Els col·laboradors de 'Sálvame' han sigut molt crítics amb ella

Alma Cortés, Manuel Cortés i Raquel Bollo en una imatge d'arxiu
Raquel Bollo, en el punt de mira per una gran imprudència que pot costar vides| cedida

El passat cap de setmana, Raquel Bollo va decidir celebrar el primer aniversari del seu net, el fill de la seva filla Alma. Aquesta festa, lluny de ser un esdeveniment en 'petit comitè' i només reunint a les persones de la seva bombolla de convivència, es va convertir en un gran esdeveniment en el qual no van faltar fins i tot 'cantaores' i músics que es van sumar al festí que va organitzar l'excol·laboradora de 'Sálvame' per celebrar els 365 primers dies de vida del membre més petit de la seva família.

Segons sembla, la discreció no va ser tampoc un impediment per als allà presents, ja que molts d'ells no van dubtar a publicar fotos i vídeos de la festa, imatges que per cert van ser eliminades poques hores després, en veure que les crítiques es multiplicaven per desenes.

Per sort, Miguel Frigenti va arribar a temps per guardar aquest contingut i ahir es va emetre a 'Sálvame', davant la sorpresa dels excompanys de Raquel i que no han dubtat a criticar l'actitud de l'exmillor amiga d'Isabel Pantoja. En els vídeos es podia veure a Raquel ballant amb el seu net en braços i envoltada de la resta d'assistents, mentre tots cantaven, bevien i fins i tot fumaven sense respectar cap distància de seguretat.

Almenys en les imatges, es pot veure que tots estan a la cuina i encara que aquesta no és petita, no complia per res els metres que s'exigeixen entre persona i persona. A la tornada de l'emissió d'aquest contingut, Belén Esteban, amiga declarada de la Bollo, ha hagut d'esbroncar-la i recordar-li que això que havia fet no havia estat gens bé, ja que encara no és el moment de celebrar festes i ara el més prudent és posposar-ho fins que les situacions sanitàries ho permetin.

D'altra banda, el programa s'ha atrevit a quantificar els assistents, assenyalant que es poden veure fins a onze persones, però segurament van ser alguns més, ja que no sabem si tothom era a la cuina o si també havien altres convidats distribuïts per altres emplaçaments de la llar.

De moment la col·laboradora no s'ha pronunciat sobre aquestes polèmiques imatges i que viuen al marge de tota la legalitat. També és important recalcar que aquesta festa va succeir quan el nombre de contagis estava en el seu moment més alt a Andalusia.

Va celebrar la festa amb vuit mil casos positius a la seva comunitat autònoma

No sabem si Raquel Bollo acostuma a veure les notícies, però la veritat és que mentre ella celebrava aquesta festa, en la seva comunitat autònoma se sumaven ja més de vuit mil casos positius per Coronavirus. Per això sembla totalment incomprensible que la col·laboradora decidís tirar cap endavant amb aquesta trobada.

Cal recordar que no és la primera vegada que la família de Raquel es converteix en notícia per saltar-se les restriccions i és que, recordem que un dels primers famosos a saltar-se les normes sanitàries va ser el seu fill i alhora cantant, Manuel Cortés, que va anar a una festa celebrada en una discoteca, amb desenes de convidats, compartint copes i sense cap mena de ventilació.

L'emissió d'aquest contingut també ha servit perquè Belén Esteban enviés un contundent missatge a les autoritats sanitàries del nostre país. La col·laboradora ha demanat que se segueixi vacunant i que s'assoleixin més vials, ja que hi ha països que ens porten molt avantatge.

Per exemplificar-ho, utilitzava una comparació amb Eurovisió, dient que Israel està molt bé, però que Espanya va molt malament i la veritat és que la col·laboradora està molt compromesa amb aquest assumpte i no dubta a compartir dades i reflexions en les seves xarxes socials, parlant de com s'està gestionant la pandèmia i les severes conseqüències que està tenint tot això.

Amb aquesta festa, Raquel se suma a la llista negra de col·laboradores i televisives que han incomplert les normes per organitzar i participar en festes, entre les quals es troben Oriana Marzzoli, Marta López, Makoke o Zayra, la filla de Guti entre molts altres.