Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El logo de Telecinco als estudis de la cadena

Acusen Telecinco de 'tongo' per la guanyadora de 'Ven a cenar conmigo'

Els espectadors opinen que hi ha hagut un pacte perquè fos aquest participant qui guanyés el premi

El logo de Telecinco als estudis de la cadena
Acusen Telecinco de 'tongo' per la guanyadora de 'Ven a cenar conmigo' | Cedida

L'última entrega de 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition' ja té una nova guanyadora: Ana María Aldón. La dona d'Ortega Cano va aconseguir alçar-se amb el premi gràcies al seu menú compost per una amanida de tomàquet rosa amb alvocat, un plat de filet i les seves postres 'Sospirs de glòria', uns pastissets arrebossats amb sucre i canyella farcits de poma. José Antonio Avilés i Jorge Sanz van quedar molt satisfets amb el sopar i, tot i que María Jesús Ruiz va trobar algun que altre 'però', Ana María Aldón va aconseguir la màxima puntuació.

Al menú, que per a alguns espectadors ha estat qüestionable, s'hi va sumar el final de festa on Ortega Cano va sorprendre a tots amb la seva presència. El jardí del xalet de la família Ortega-Aldón va ser l'escollit per a una actuació musical en viu que va acabar per fer les delícies dels comensals.

Ana María Aldón no mereixia guanyar

Els espectadors de 'Ven a cenar conmigo: Gourmet Edition' van seguir amb atenció els sopars del conjunt de participants i van arribar a la conclusió que Ana María Aldón no es mereixia guanyar. Segons l'opinió dels usuaris de les xarxes socials, el menú de la dissenyadora era molt bàsic en comparació a les elaboracions de la resta de participants.

«Ana María guanyant amb un tomàquet i un filet i unes patates fregides», assenyalava un espectador a Twitter. «Ha guanyat amb un tomàquet tallat sense pelar», opinava un altre. Al marge de les opinions sobre el menú d'Ana María Aldón que pot agradar més o menys, si hi ha alguna cosa que veritablement ha molestat als espectadors, és el possible tracte de favor que hi ha hagut entre ella i José Antonio Avilés.

Possible pacte entre dos concursants

L'audiència no ha deixat escapar la bona relació entre José Antonio Avilés i Ana María Aldón, tenint en compte que tots dos van compartir experiències a 'Supervivientes' i que ara també es troben treballant junts a 'Viva la vida'. Així doncs, els usuaris de les xarxes socials han vist que entre els dos podria haver existit una mena de pacte per fer que María Jesús Ruiz s'emportés la mínima puntuació.

El programa dona als concursants algunes estratègies per poder variar la puntuació final. I, mentre que Avilés i Jorge Sanz puntuaven a Ana María Aldón amb un 10 i un 9 respectivament, María Jesús Ruiz li donava un 5 i acusava de «piloteig» a la resta de comensals. Arribat el torn d'Ana María Aldón, aquesta decidia donar-li dos punts més al seu company de programa en considerar que haver estat el primer li atorgava desavantatge.

En aquest sentit, la dona d'Ortega Cano li treia dos punts a María Jesús Ruiz, provocant que el segon lloc de l'ex-Miss es veiés perjudicat i allunyant-la més de la primera posició. «Un 10 i un 9? Ana María els ha comprat o alguna cosa?» o «El d'Avilés i Ana María fa olor de pacte a quilòmetres», publicaven alguns espectadors sospitant sobre un possible pacte entre els dos col·laboradors de 'Viva la vida'.

El menú d'Ana María Aldón

La dona d'Ortega Cano va complimentar als seus convidats amb un menú on els noms prometien, però que finalment es va quedar en poca cosa. D'entrant va servir «Flor d'aigua rosa» el que es va traduir en un gran tomàquet rosa i un alvocat amanits amb vinagre de Mòdena. «Delícia extremenya» va ser el nom que va triar per al plat principal: un filet de porc al 'whisky' acompanyat de patates. I com a postres: «Sospirs de glòria», un gelat artesanal de préssec de 'Calanda', compota de poma i xocolata, armat tot a base de pa de motlle.

Un menú senzill que va ser positivament lloat per Avilés i Jorge Sanz, però molt criticat per María Jesús Ruiz a qui li va semblar poc treballat, ja que l'entrant era «simplement un tomàquet», les patates del segon estaven crues i les postres era «com menjar-se 3 terrossos de sucre seguits».

Una opinió que sembla compartida pels espectadors que no van trigar a qüestionar el possible tracte de favor que la cadena ha tingut amb Ana María Aldón i el pacte entre ella i José Antonio Avilés.