Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

L'àvia de Pablo Urdangarin causa impacte amb l'última notícia que ha destapat

Pablo Urdangarín no passarà només aquestes celebracions

Pablo Urdangarín i els seus germans han mantingut sempre un perfil baix, allunyat de les càmeres i intentant portar una vida el més normal possible. Ells continuen amb els seus estudis, com a estudiants corrents.

Però, la polèmica que hi ha al voltant dels seus pares agafa molta força. Més ara quan la infanta Cristina i Iñaki estan en tràmits de divorci. Tots dos mantenen absolut silenci, però els rumors i les xerrameques corren amb molta rapidesa.

Davant de tant enigmatisme, els mitjans busquen algú de qui poder treure informació. I el títol de gatekeeper se l'ha endut Pablo Urdangarín. Algú que, malauradament, s'ha educat amb la premsa i les càmeres apuntant-ho.

Un dels dubtes que més força ha agafat per aquestes dates ha estat com seran el Nadal a casa dels Urdangarín. I Claire Liebaert, àvia per part paterna de Pablo Urdangarín, té la resposta.

Pablo Urdangarin amb la seva xicota
Pablo Urdangarin porta una vida molt normal enmig de tanta tempesta | Europa Press

Els exducs de Palma estan passant per un moment complicat. El 25 de gener sortien a la llum unes imatges d'Iñaki de la mà del que semblava un nou idil·li per a l'empresari. Aquest passejava pel carrer amb Ainhoa Armentia.

Això li va servir a la filla del rei emèrit tancar una vegada per totes la seva relació amb el pare dels seus fills. Un fet que està afectant Pablo Urdangarín i els seus germans. I no només els joves, sinó també la seva àvia.

Claire sempre ha mantingut una relació estreta i bona amb la seva nora, ja que sempre ha estat un suport essencial per a la seva família. En especial, per a Iñaki, qui s'hauria mudat a viure amb ella a causa del sotrac econòmic que està passant. I sembla que segueix en bons termes amb Cristina, malgrat el que ha passat.

Un Nadal diferent

Segons ha publicat Lecturas, Claire ha avançat que tots es troben bé. Sembla que passaran aquestes dates tan indicades junts. Tot i que no ha avançat com serà aquesta disposició i organització familiar.

Per la seva banda, Claire encara no ha conegut personalment Ainhoa, la que seria una presumpta història d'amor. Sembla que a la família de Pablo Urdangarín no paren de succeir-se noves notícies.

Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin passejant
Pablo Urdangarín ha patit molt amb els alts i baixos de la seva família | GTRES

Recordem que els exducs van ser processats durant el cas Noós per delictes de malversació i frau. Un procés judicial que va portar Urdangarín a presó i al pagament dels diners fraudulents.

Un fet que ha afectat força Pablo Urdangarín, el jove no para de ser aclaparat per la premsa per comentar què va passar amb aquests diners. El jove que acaba de fer 22 anys està força centrat en els seus estudis i en l'handbol, esport que comparteix amb el pare. A més, com els nois de la seva edat, està molt il·lusionat traient-se el carnet de conduir.

Fins ara per acudir als entrenaments es desplaça amb autobús i viu una rutina com la de qualsevol noi espanyol. Pablo Urdangarín estudia a l'European University 'sports management'. Estudis que compagina amb els entrenaments de l'equip del FC Barcelona, amb qui juga professionalment.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp