ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

'Lecturas' treu en portada una 'bomba': «Un any en absolut secret»

La notícia ha sorprès a tothom

El Rei Joan Carles I molt seriós
'Lecturas' ha sorprès amb una notícia que s'ha mantingut en secret durant un any sencer | GTRES

La revista 'Lecturas' ens ha sorprès amb la seva portada: ha donat a conèixer una 'bomba' inesperada. Amb això ens referim al que ha explicat la periodista Pilar Eyre, que treballa a la revista del cor, sobre el rei emèrit Joan Carles I

Pilar Eyre ha estat treballant durant tot un any, sense explicar-ho a ningú, sobre la biografia del rei emèrit. Va decidir no explicar-ho fins que es publiqués per evitar patir pressions per part de l'entorn del monarca emèrit. Així doncs, 'Lecturas' ha anunciat que Pilar Eyre ha estat escrivint durant tot un any un llibre sobre la vida de Joan Carles I, titulat 'Yo, el Rey'. 

 

Un any d'absolut silenci de Pilar Eyre

En l'exclusiva que ha concedit, la periodista no ha dubtat a revelar com ha estat el procés d'escriptura d'aquest llibre. Així, ha explicat que «he estat un any escrivint-ho en absolut secret». Ha reconegut que l'ha fet d'aquesta manera «perquè no es moguessin els advocats ni les persones al·ludides».

Tal és el silenci que ha girat al voltant d'aquesta obra que, a més, ha reconegut que «en la impremta es van reduir els treballadors. Als dos que hi van treballar, se'ls va fer signar un contracte de confidencialitat». No obstant això, també ha arribat a manifestar que «crec que he tingut els telèfons punxats».

Dades sobre la nova biografia del pare de Felip VI

En aquest nou llibre d'Eyre, segons 'Lecturas', s'aprofundeix més que mai en la vida de Joan Carles I. Així doncs, se'ns presenta una biografia molt íntima i atrevida per part d'Eyre. Precisament per això s'ha evidenciat que l'obra pugui no agradar gaire a Joan Carles I, al seu entorn i a la família reial.

En un atac de sinceritat, l'escriptora de l'obra ha exposat que «vaig plorar escrivint aquest llibre». I és que considera que el citat monarca emèrit ha passat de ser una figura modèlica a un personatge polèmic. I tot perquè han sortit a la llum, no només els seus passos amorosos, sinó també els seus notables escàndols financers. En aquest sentit, Pilar ha manifestat que li fa mal «pensar en el que s'ha convertit el rei, aquesta persona derrotada, egoista i sola...».

Fotografia de el Rei Joan Carles I a l'interior de l'cotxe amb la Reina Sofia de fons
Pilar Eyre revela dades noves i interessants sobre Joan Carles I | GTRES

Així mateix, l'autora no ha dubtat a revelar una cosa inesperada. En concret, ha afirmat que «jo crec que vaig estar enamorada del rei emèrit».

Les conseqüències de la publicació de la biografia del rei Joan Carles I

En aquesta entrevista, Pilar Eyre ha reconegut que «hi ha hagut trucades tant de l'àmbit legal com de persones que es creuen al·ludides. M'han preguntat si els esmento en el llibre, uns en pla xafarderia i altres en pla amenaçador».

No obstant això, aquestes situacions no sorprenen la periodista. I és que, com ha manifestat, al llarg de la seva trajectòria ha patit pressions i moments complicats per notícies que ha publicat. En concret, ha exposat que «han intentat callar-me, perjudicar-me, m'han fet auditories...».

De moment, ningú de la família reial s'ha manifestat al respecte. El que està clar és que es parlarà molt sobre l'obra de Pilar Eyre. La família reial ja està afrontant una situació molt complicada, no només pels escàndols de Joan Carles I, sinó també per les suposades targetes opaques. Això sense oblidar les polèmiques generades pels nebots de Felip VI, Froilà i Victòria Frederica.


Comentaris

envia el comentari