Primer pla de Leire Martínez

Leire Martínez, substituta d'Amaia Montero, dona detalls sobre el seu preocupant estat

Leire Martínez s'ha sincerat sobre l'estat de la cantant

Leire Martínez és la cantant principal de La oreja de Van Gogh, grup en què va cantar Amaia Montero des que es va formar el 1996 fins que se'n va anar el 2007. Les dues vocalistes no tenen bona relació, però Leire s'ha preocupat per l'estat de la seva antecessora.

Tothom va veure la fotografia que va penjar Amaia al seu perfil d'Instagram i s'ha preocupat per l'estat de salut de la icònica cantant. Sobretot, quan fa poc, el 10 d'octubre, es va celebrar el dia mundial de la salut mental.

«Si l'esperança és l'última cosa que mor i encara no l'he perduda, de què em serveix la vida?», paraules que escrivia la cantant acompanyant la seva trista fotografia. Tots els seguidors estan molt preocupats per l'estat de salut de la seva ídola.

Leire Martínez va confessar a Socialité com se sentia

L'inici de Leire Martínez a la banda no va ser gens fàcil. Els seguidors fidels del grup no es van prendre bé aquest canvi sobtat i la pressió va arribar a poder amb ella. Segons va explicar a María Patiño, va arribar a pensar a deixar el grup i va haver de demanar ajuda psicològica.

Foto de Leire Martínez.
Leire Martínez en un concert benèfic. | GTRES

«Ens coneixem, hem coincidit diverses vegades. Hi ha una relació correcta, però no hi ha una relació més enllà. Tot allò que ja va transcendir o ha anat transcendint no és agradable. Però és veritat que intento estar una mica al marge, perquè, com sempre dic, no és la meva guerra. Jo vinc a treballar», explicava Martínez quan li preguntaven per la seva dolenta relació amb Amaia Montero.

Leire Martínez tampoc no va voler entrar-hi a fer més mal, ni a ella, ni a la seva antecessora. Tanmateix, és cert que, malgrat tot, ha pogut arribar a comprendre-la. «De vegades, ser l'única dona en un equip únicament d'homes, al ritme que es viu, amb les exigències de la indústria i la societat, no és gens fàcil. L'admiro i la respecto profundament. M'hauria agradat haver-me pres un cafè amb ella i que m'expliqués la seva experiència, però va ser una cosa que no va sorgir», assegura.

El delicat estat de l'antecessora de Leire Martínez

Leire Martínez va agafar el relleu d'Amaia a La Oreja de Van Gogh ja fa més d'una dècada. Llavors, vam veure Montero amb moltes ganes d'emprendre la seva carrera com a solista, però, actualment, la seva vida ha fet un gir molt radical.

Idoia, germana de la cantant, ha entrat a Espejo Público per parlar de la realitat que està vivint Amaia. Ha explicat que no confirmaria ni desmentiria el que està passant, encara que, com era evident, ha confessat que la solista «no està passant pel seu millor moment». Es va mostrar molt agraïda amb totes les mostres de suport que havia rebut la seva germana, missatges d'ànim que li van enviar altres famosos com ara Paula Echevarría, Pastora Soler o Diana Navarro.

Hi ha persones que van creure que el fet de penjar aquesta imatge podria ser una acció de màrqueting per promoure el seu pròxim disc. Tot i això, la família de la cantant ho ha negat. A la fotografia es pot veure una persona trista, cansada, aparentment destruïda. Molts dels seus seguidors han fet una crida a persones properes perquè l'ajudin i l'animin a anar a teràpia. Les seves històries tampoc no han calmat les aigües entre els seus seguidors, ja que estava allotjada en un hotel a Biarritz en què va assegurar que l'havien tractat «com a una caca».