L'emocionant història d'un gos moribund i la seva propietària

Els fets van ocórrer fa escasses setmanes

L'emocionant imatge de la núvia i Charlie. | JenDZ Photography

 

Ens arriba des dels Estats Units una emocionant història: es tracta de Charlie, un gos labrador retriever de 15 anys que patia un tumor cerebral terminal. Tot i trobar-se prop de la mort, Charlie no va voler perdre's el dia del casament de la seva propietària, Kelly O'Connell, que el va adoptar quan tenia un any i el gos havia estat abandonat a les portes d'un centre comercial.

La malaltia i el tractament havien deixat el gos gairebé sense poder-se moure, amb molt de dolor i amb 37 quilos de més, però això no va ser un obstacle perquè l'animal es prestés al gest de la germana de la núvia, que el va agafar en braços i el va portar fins a l'altar, on va rebre l'emocionant afecte de la seva propietària, a força d'abraçades i de petons.

El bonic gest va emocionar els presents i va ser fotografiat per JenDZ Photography, tal com va mostrar en les xarxes socials. Després d'arribar a veure el casament de la seva propietària, el gos va morir per eutanàsia a causa del profund dolor que patia, el passat 9 de setembre.


Comentaris

envia el comentari