S'ha acabat el misteri: el «Negre del WhatsApp» parla

Un youtuber l'entrevista

És un dels homes de l'any. Algú que es va fer notar sense necessitat d'obrir la boca. Que sense haver estat als Jocs Olímpics de Rio, segurament, va marcar un rècord. Que va dir hola en els moments més inesperats i va deixar la seva empremta en els homes i les dones de tot el món. El seu nom? Ningú el sap. La seva nacionalitat? Tampoc. La gent el va batejar com «El Negre del WhatsApp» i un català ha sabut trobar la resposta a tants interrogants.

El Raúl viu a l'Hospitalet i és qui va decidir aprofitar la fama del personatge en qüestió per esdevenir un furor a Youtube. I és que aquest home promet mostrar una entrevista amb «El Negre de WhatsApp», un home negre que es va fer mundialment famós a través dels telèfons i amb un patró comú: arriba un missatge amb una foto aparentment normal però quan un fa clic al enllaç apareix aquest subjecte amb un membre viril de proporcions gegantines.

Vestit amb un barret camuflat, una tovallola verda al coll i una 'remera' ajustada del mateix color, el fals «Negre de WhatsApp» es mostra disposat, sense problemes, a la xerrada. Explica que es diu Jordi i segueix:«Jo tenia una vida molt normal però, de sobte, la gent em va començar a reconèixer. Anava pel carrer i notava que em miraven i reaccionaven, encara que no entenia per què». No us perdeu el vídeo!


Comentaris

envia el comentari