L'emocionant història d'una parella en adoptar la seva filla

Es tracta d'Allison i Josh Lewis

Avui recuperem l'entendridora història d'una parella americana que es donava a conèixer el mes de febrer passat. Josh i Allison Lewis són un joves pares que ja tenien quatre fills biològics i un més d'adoptat. Creien que la família ja estava tancada, però un amic de la dona els va fer un oferiment que no van dubtar a acceptar: una dona embarassada no es podia quedar amb el seu proper fill i els oferien la seva adopció. No ho van dubtar i van acceptar.

El dia del part, els van informar per sorpresa que la mare duia bessons, però que molt probablement el segon bebè no sobreviuria. Quan van arribar a l'hospital van trobar-se amb un nadó sa i el segon a l'UCI, després d'haver nascut amb problemes cerebrals greus. La parella, però, ho va tenir ben clar: «Aquesta és la nostra filla!», van dir. I se la van endur a casa, on van explicar la seva situació als seus germans.

Després de 44 dies hospitalitzada, la nena va poder gaudir de la vida familiar, tot i que segons els metges, la seva esperança vital és curta. Aquesta és la història explicada pels seus pares: