L'entrevista de Pilar Rahola a Marcela Topor, blanc de crítiques

La dona del president Puigdemont va ser la protagonista de l'entrevista d'aquest dijous a 'Fora de sèrie'

Marcela Topor, acompanyada per Pilar Rahola, passejant pels carrers de Girona. | Televisió de Catalunya

L'expolítica i analista Pilar Rahola va entrevistar, aquest dijous, l'esposa del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, Marcela Topor. La conversa, de vora 55 minuts de durada en la seva emissió al programa Fora de sèrie, va aixecar força polseguera a les xarxes socials i aquest divendres ha rebut crítiques pel seu format i el seu contingut a través de diversos mitjans de comunicació. L'entrevista transcorre en diversos espais de la ciutat de Girona. Topor va mostrar el seu tarannà discret i la seva aversió a mostrar els aspectes més íntims de la seva vida.

Rahola va preguntar-li en diverses ocasions per qüestions de la seva intimitat: com va conèixer el president Puigdemont, com va ser la seva primera cita, on va tenir lloc el primer petó i, fins i tot, pel millor moment del dia per practicar sexe. Topor, però, no va abaixar la guàrdia i només va cedir a l'hora de confessar que el primer petó amb Puigdemont va ser a París. A més, Rahola va dedicar part de la conversa a preguntar-li per la por a les decisions del seu marit, com veia la qüestió nacional catalana o com va ser la seva arribada a Catalunya i l'aprenentatge de la llengua catalana.

Aquest divendres, la premsa ha criticat els intents de Rahola de mostrar la part més morbosa de la vida de Marcela Topor, i fins i tot li han caigut crítiques per expressions que podien deixar entreveure un cert grau de masclisme. En general, doncs, i a jutjar també pels comentaris de molts usuaris de Twitter, no va agradar gaire el to que va fer servir Pilar Rahola durant l'entrevista, que molts espectadors van titllar d'excessivament frívol. De fet, ja va aixecar alguns dubtes la tria del personatge, i és que la primera dama de Catalunya no té atribucions competencials ni cap tipificació, com sí que ocorre en altres sistemes polítics.

En resum, doncs, aquest Fora de sèrie sembla haver generat opinions discordants al voltant de la necessitat d'entrevistar Marcela Topor però, sobretot, de la manera com va gestionar el seu paper Pilar Rahola.


Comentaris

envia el comentari