Primer pla de María Teresa Campos somrient uns anys enrere.

L'estrany comportament de María Teresa Campos que preocupa els seus

María Teresa Campos ha fet saltar les alarmes sobre la salut

María Teresa Campos continua preocupant el seu entorn pel seu estat de salut delicat. Fa unes setmanes, les seves filles van confirmar que es troba en una situació preocupant a causa de la baixada que ha experimentat. L'última hora que arriba sobre la veterana presentadora, no aporta un canvi positiu i totes les alarmes han saltat.

Als 81 anys, la vida de Teresa ja no és la que era i tampoc la seva manera de ser. Ja no té ganes de sortir i tampoc de reunir-se amb les seves amigues per a la tradicional partida de cartes. Tot i això, és un nou comportament el que ha fet que la preocupació sobre el seu estat augmenti considerablement.

María Teresa Campos fa saltar les alarmes

María Teresa Campos es manté completament aïllada de tot i tots. Les seves filles estan vetllant per la seva tranquil·litat i ni tan sols li han comunicat la mort de Laura Valenzuela. L'única cosa que desitgen és que res no li alteri l'ànim, ja de per si prou decaient.

Són conscients que la seva situació actual no canviarà a millor, sobretot després de sortir a la llum la decisió que ha pres la malaguenya. Una decisió que ha fet pública la revista Pronto a través d'una informació de Look i que arriben de «fonts de total solvència».

Una de les coses que més angoixa Terelu i Carmen Borrego és que la seva mare no s'alimenti correctament. Va ser la presentadora de 'Sálvame' la primera a confessar que la seva mare «menjava i bevia poc, per la qual cosa de vegades està deshidratada». És el primer signe que alguna cosa no va bé a Teresa, el físic de la qual ha experimentat un canvi notable.

María Teresa Campos
María Teresa Campos es nega a dinar | GTRES

Ara, segons ha publicat, la matriarca del clan s'ha negat a dinar. «Malgrat que intenten estimular-la amb diferents activitats, la veritat és que María Teresa pesa molt poquet», relaten. «Una lluita amb la seva alimentació que segueix portant de cap els seus familiars i cuidadors», afegeixen.

Terelu va ressaltar la importància que la seva mare mengi, ja que, si no ho fes, haurien d'ingressar-la en un hospital. Cosa al que Maria Teresa es nega en rotund, per la qual cosa van decidir que estigués a casa atesa per tothom. «La meva mare està millor a casa, a l'hospital s'estressa molt», va apuntar Carmen.

María Teresa Campos continua estant en una situació molt delicada

Totes les informacions que arriben de l'entorn proper a la Maria Teresa coincideixen que el seu estat de salut no millora. Ja gairebé no parla i viu reclosa a casa seva, només envoltada de la seva família.

Segons la revista, «no s'ha produït empitjorament rellevant en el seu quadre clínic», però el seu estat no és gens favorable. És més, no és només el fet de no menjar el que preocupa els seus, també les vegades que la Teresa sembla absent.

María Teresa Campos
La salut de María Teresa Campos preocupa molt els seus familiars | GTRES

«La porten a tallers musicals que estimulen el seu cervell i ajuden la seva memòria. Ella canta cançons i així ajuda el seu cervell», comenten. Una infinitat d'atencions dirigides a motivar la periodista perquè, si més no, el seu deteriorament no siguin tan ràpid.

Terelu va qualificar la seva mare com una persona «anciana i malalta» i demanava respecte davant la delicada situació en què es troba. És evident que ha experimentat un canvi físic notable i no veu necessari que se'n captin imatges.

De moment, les filles no han volgut parlar més sobre l'última hora de Maria Teresa i així volen continuar fent-ho. No són moments gens fàcils per a elles, que veuen com cada dia el seu estat no millora.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!