Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Miguel Bosé

Miguel Bosé dona la cara i s'atreveix a confirmar la notícia dels seus fills

Miguel Bosé se sincera i explica el que passa amb Diego i Tadeo

Miguel Bosé ha tornat a la televisió després d'estar molts anys allunyat d'aquest mitjà. El cantant ha estrenat recentment una sèrie que fa un retrat de la seva vida personal i professional i a més és jurat en un 'talent show'. Aprofitant la seva exposició mediàtica, Bosé ha concedit una entrevista a la revista Elle en què confessa el que passa amb els seus fills.

Luis Miguel González Bosé ha reprès la seva carrera professional després de veure's obligat a fer un parèntesi per motius de salut que han durat diversos anys. «En aquest període en què vaig perdre la veu, va arribar la pandèmia i tot es va aturar, vaig creure que era el moment de pensar en mi. Ha estat un despertar, m'he acostat molt a la llum, a la font, a Déu, m'he sentit més que mai un amb totes les coses», explica.

El cantant ha estrenat fa pocs dies la sèrie 'Bosé', que s'emet a SkyShowtime i és jurat de 'Cover Night'  a La 1 de Televisió Espanyola. A més, Movistar+ estrenarà una sèrie autobiogràfica sobre el cantant pròximament.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Miguel Bosé canvia d'actitud i parla dels seus fills amb naturalitat

No és estrany que l'artista nascut a Panamà concedeixi una entrevista, però sí que parli dels seus fills amb naturalitat. És una actitud que dista molt d'aquell que es regirava davant de qualsevol tipus d'intromissió a la seva vida privada. Fins i tot va denunciar un intent d'extorsió quan demanaven almenys 60.000 dòlars per frenar la publicació d'unes fotos seves amb els seus fills.

Foto de Miguel Bosé.
Miguel Bosé parla amb normalitat dels seus fills després d'anys evitant-ho | GTRES

Ara, Miguel parla de Diego i Tadeo, els seus bessons de 12 anys, amb absoluta normalitat, «Són dues ments poderosíssimes i uns nois fantàstics. Són atents, bons estudiants, esportistes, alegres, curiosos. M'ho posen molt fàcil», ha revelat el cantant.

Miquel afirma estar encantat amb la seva faceta de pare. «Jo he descobert que una de les coses per a les quals he nascut és per ser pare. Igual que per ser músic o biòleg marí, que són els meus tres grans amors: la música, el mar i els fills, la família», confessa Bosé.

Bosé explica què passa amb Diego i Tadeo

La seva relació amb els seus fills, segons ell mateix afirma, és «extraordinària»: «Per ells soc pare i mare, 'nanny', instructor, germà gran, ho soc tot». L'artista sap com actuar amb Diego i Tadeo segons les circumstàncies que es presentin. «La paternitat t'obliga a fer uns exercicis entre els quals hi ha la indulgència o la tolerància, saber escoltar, plantar-te i dir que no amb tot el dolor del món».

En una entrevista a la revista mexicana Queen, l'artista reconeixia haver canviat la seva mentalitat pel que fa a l'educació dels fills. «Quan tenien set anys vaig dir: «S'han acabat les 'nannies'». Vull que ells aprenguin a cuidar-se sols», explicava sobre els seus bessons.

«Al matí s'aixequen, fan els seus llits, s'endrecen i fan el seu esmorzar, també ordenen els seus armaris. Han de tenir aquesta sèrie de petites responsabilitats que són necessàries perquè facin múscul per quan arribin les més importants. Que es responsabilitzin de la seva àrea, de la vida i dels deures», explicava el cantant.

«Estic molt unit a ells, els gaudeixo, fem moltíssimes coses juntes i aquest és el temps més valuós per a mi», parlava així sobre els seus fills. El músic ha confessat alguna vegada no preocupar-li com enfocaran el seu futur. Però, reconeix que no els agradaria veure'ls sobre un escenari perquè la seva professió «ja no és el que era».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!