Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Antonio David Flores a un 'photocall' amb el fons blau

Antonio David Flores: el dineral que guanyarà gràcies al seu famós èxit

Antonio David no s'esperava que obtindria aquest resultat

Antonio David Flores es va quedar sense feina a Mediaset, coincidint amb l'emissió de la primera entrega de la docusèrie sobre la seva exdona, Rocío Carrasco. Dos anys han passat des d'aquell moment en què l'exguàrdia civil, habitual col·laborador de programes a Telecinco, va veure com finalitzava el seu contracte. Ara, Antonio David, que s'ha reinventat i viu de les aportacions rebudes pels seus vídeos de YouTube, ingressarà una important quantitat gràcies a un altre projecte.

Imatge d'Antonio David Flores amb el logotip de Telecinco
Antonio David Flores va ser acomiadat quan era col·laborador de Telecinco | Catalunya Diari

Antonio David, acomiadat després de l'emissió del primer episodi de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', va denunciar La fàbrica de la tele. Arran d'aquesta denúncia, el Jutjat Social número 42 de Madrid va declarar nul el seu acomiadament «per vulneració del seu dret fonamental a l'honor», una sentència que va condemnar aquesta productora a indemnitzar-lo amb 82.361 euros.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Antonio David veu com un èxit la decisió de la justícia

Dos anys després, el Tribunal Superior de Justícia de Madrid ha estimat en part el recurs de suplicació que va interposar la representació processal de Flores. Considera que la sentència llavors no era del tot justa, i ha augmentat la quantitat de la indemnització per danys morals a 120.000 euros.

En total, són 100.000 euros més que la quantitat estimada inicialment per considerar-la «més proporcionada i raonable». A més, s'ha considerat «que la indemnització per danys morals per import de 20.000 euros» era «insuficient». A aquesta quantitat, cal sumar-hi 32.360 euros pel salari que no va percebre pel seu acomiadament i 30.000 euros més per danys patrimonials, en total són 182.361 euros.

Antonio David fa callar els que el criticaven per no denunciar

Més enllà d'aquesta suma de diners que segurament alleugereix l'economia d'Antonio David, els comentaris sobre les seves decisions no cessen. Molt s'ha parlat sobre per què l'exguàrdia civil no ha pres mesures legals contra Rocío Carrasco per anomenar-lo «maltractador». De fet, la filla de Rocío Jurado ha afirmat estar desitjant que el pare dels seus fills la demandi per poder reobrir-ne la causa.

D'aquesta causa, Antonio David ja en va resultar absolt, i Rocío Carrasco voldria aportar noves proves i testimonis contra el seu exmarit. Contra tot pronòstic, ara el malagueny ha reaparegut al seu canal de Youtube per tractar aquest tema. Ha confirmat que ha demandat tots els que l'han titllat de 'maltractador', a més de la docusèrie protagonitzada per la seva exdona.

Muntatge amb la foto de Rocío Carrasco i Antonio David Flores
Antonio David va sentir com Carrasco es referia a ell com a 'maltractador' a la docusèrie | Catalunya diari

El mateix advocat del pare de David i Rocío Flores ha explicat la batalla legal següent que durà a terme el seu client. «Tots a buscar David dient-li 'maltractador' i dient que no denunciava. Senyors, tot té el seu temps, s'està construint una doctrina jurisprudencial respecte al dany contra l'honor continuat», ha afirmat Iván Hernández.

La demanda anirà dirigida al documental i a tot aquell que hagués participat en un col·loqui i utilitzés aquest adjectiu per definir Antonio David. «A totes aquelles persones que no paren de dir que és un maltractador, que no denuncia perquè s'emparen que volen reobrir la causa. Ni de bon tros», ha explicat el seu advocat.

Aquest seria un nou revés judicial per a 'Sálvame'. A més, La Fàbrica de la Tele haurà d'abonar els honoraris meritats pel lletrat de la part contrària que ha actuat al recurs, una quantitat que arribaria als 800 euros segons estima la sentència.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!