Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Rosalia amb Rauw Alejandro.

Rosalía i Rauw Alejandro es casen: sorpresa per la manera com ho han anunciat

El petit disc conté una gran notícia per a la parella

Actualment, una de les parelles més famoses del món de la música és sens dubte la formada per la catalana Rosalía i el porto-riqueny Rauw Alejandro. En efecte, a finals de setembre de 2021 la parella va confirma la seva relació i, des d'aleshores, els dos enamorats s'han fet ungla i carn. De fet, fa poc sorprenien tots els seus seguidors amb la notícia de la seva primera col·laboració junts, que ha vist la llum la matinada d'aquest 24 de març.

ROSALÍA, Rauw Alejandro - BESO (Official Video)

La parella dona una gran notícia

El nou disc és més aviat breu, ja que consta només de 3 cançons. Però, n'hi ha hagut prou amb aquests tres temes perquè els seguidors d'ambdós artistes posés el crit al cel. I és que la nova col·laboració donava una exclusiva molt important: Rosalía i Rauw Alejandro estan compromesos. Això és el que s'ha pogut  veure al videoclip d'un dels tres nous temes, 'Beso'. A l'escena final del videoclip es pot veure com, plorant, Rosalía ensenya l'anell que li va entregar la seva parella.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La resta de temes, però, tampoc es queden curts. Tot plegat, el disc, 'RЯ,és un homenatge als tres anys durant els quals han estat junts i expressen tot el que han viscut a través de boleros, reggaeton, erotisme i romanticisme. Tot això està repartit en tres cançons: la ja mencionada anteriorment, 'Beso', 'Vampiros', i 'Promesa'. Les cançons i els seus respectius videoclips ja estan disponibles a les plataformes digitals i a Youtube. Per això, molts fans ja les han pogut escoltar.

Val a dir que d'aquest emocionant projecte ja n'havien parlat Rosalía i Rauw Alejandro. En efecte, la setmana passada se'ls va poder veure al canal de Twitch del famós 'Streamer' Ibai Llanos. Allà, van explicar que era un projecte en què havien treballat durant un any i que fins i tot va provocar certes tensions entre ells. Però, no hi ha motiu per preocupar-se. Tenint en compte el seu compromís, sembla que la seva relació va vent en popa.