Primer pla de la reina Letícia Ortiz

Letícia no pot amagar el vídeo d'Elionor a la seva escola com mai se l'havia vist

Elionor, captada per sorpresa de la manera menys esperada

Letícia podria estar preocupada per unes imatges que s'han publicat sobre la seva filla Elionor. I és que Elionor ha estat captada de la manera que menys esperàvem.

Els focus se centren en la princesa

El pròxim divendres 28 d'octubre del 2022 tindrà lloc l'acte de lliurament dels Premis Princesa d'Astúries 2022. Aquest esdeveniment històric, que es durà a terme al teatre Campoamor d'Oviedo, és el focus de molts mitjans, fins i tot abans de produir-se.

És per això que les mirades i les càmeres estan més centrades que mai en la filla de la reina Letícia. Així, la princesa Elionor ha estat captada pels fotògrafs d'El Nacional com mai abans se l'havia vist.

Tot i que hi ha poques fotos de la primogènita de Letícia que mostrin una actitud 'fora de lloc', les imatges que acaben de publicar-se sobre Elionor són força diferents. La filla de Letícia es mostra suada fent esport com altres adolescents de la seva edat en unes fotos fetes el passat 16 d'octubre.

Fotomuntatge d'una story on surt Elionor jugant a voleibol.
Elionor es mostra com qualsevol altra adolescent. | Instagram: @leonorysofiaaltezasreales
 

També ha sorprès l'estil que té la princesa d'Astúries a l'hora de jugar a voleibol. I és que aquestes fotos han estat fetes a les olimpíades de l'Atlantic College vestida amb un uniforme esportiu, pantalons curts i vambes. Aquesta ha estat una imatge que no s'havia vist mai abans de la filla de Letícia.

La princesa se situa al camp a la zona més propera a la xarxa, fent rematades i impedint que els oponents toquin la pilota. Es diu que és força bona jugadora. I és que, tant a Elionor com a la seva germana sembla que els agrada força l'esport, com a la seva mare.

Les filles de Letícia i el seu amor per l'esport

Les filles de la reina Letícia van assistir soles a un acte fora d'Espanya. Es tractava d'un partit decisiu, Espanya contra Dinamarca a l'Eurocopa femenina de futbol a Brentford, a Londres. La presència de les filles de la reina va suposar un gran gest de suport a l'equip de futbol femení.

La cara d'Elionor també va sorprendre en aquesta ocasió. La princesa es veia molt diferent, com molt maquillada, una cosa que potser podria ser herència de Letícia. La revista ¡Hola! va revelar algunes coses sobre aquest canvi de cara de la princesa d'Astúries.

Foto de la princesa Elionor i la infanta Sofia.
Elionor i Sofia veient el partit de futbol femení. | GTRES
 

«Les menors segueixen una de les tendències de maquillatge que adora la Generació Z», va resoldre la revista. «Per aconseguir aquesta brillantor tan afavoridora, ha optat per bronzejar-se la pell amb pols de sol marcant la 'C' per ressaltar punts estratègics. Un toc de coloret coral a les galtes per a aquest efecte estiuenc tan bonic, una fina capa de màscara de pestanyes negres i llavis rosats i hidratats».

Sens dubte, sembla que a Elionor i a Sofia els agrada seguir els passos de la seva mare. I no només pel maquillatge, sinó perquè a la reina també li agrada molt l'esport. De fet, fa uns dies ens va sorprendre el nivell de definició de la seva esquena en unes imatges que també van ser molt polèmiques.