Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge del rei Felip i la reina Letícia

Letícia s'assabenta del pla secret del rei Felip a la seva esquena

La reina Letícia no accepta la decisió que ha pres el seu marit durant les vacances de Setmana Santa

La Reina Letícia ha estat setmanes planejant que la seva família no visités la seva sogra, la reina Sofia. No obstant això, no esperava la traïció de Felip VI, qui ha fet una escapada secreta a les terres on s'allotjava la seva mare.

Es pensava que la progenitora de Felip VI passaria les vacances de Setmana Santa només amb la companyia de la seva germana, Irene de Grècia. Això es devia al fet que cap fill havia donat indicis d'anar fins a Palma de Mallorca per visitar la seva mare.

Imatge dels reis a la cerimònia.
Letícia ja no sap què fer perquè el rei Felip no faci plans sense ella | GTRES

Letícia sabia que l'hereva al tron tenia el privilegi de gaudir d'unes vacances primaverals del seu col·legi Atlantic College a Anglaterra. La dona de l'actual rei temia que, durant aquestes vacances, la princesa Elionor anés a visitar la seva àvia després de sis mesos sense veure-la.

Per aquest motiu, tenia preparat diversos esdeveniments especials als quals Elionor havia d'assistir sense cap excusa. El dissabte 16 d'abril, es va dur a terme l'acte més esperat per l'audiència, en el qual es donava acollida als refugiats ucraïnesos a la província madrilenya. A més, era el primer esdeveniment oficial de la princesa Elionor aquest 2022, ja que abans no ho va poder fer a causa dels seus estudis fora d'Espanya.

Les decisions de Felip VI no agraden a Letícia

Tot i això, la reina Letícia no ha pogut planejar totes les ocupacions de la Casa Reial. Felip VI ens ha sorprès a tots amb la seva breu visita a Palma, on s'allotjava la seva mare.

Muntatge reina Sofia i rei felip
El rei Felip ha visitat a la reina emèrita durant les vacances de Setmana Santa | GTRES

A Mallorca, el passat 12 d'abril, l'actual rei va signar el nomenament d'Alfonso Fernández Mañueco, que lideraria la Junta de Castella i Lleó a partir d'aquell moment. Però això no és l'únic que li va amagar el seu marit a la reina Letícia.

També s'ha filtrat que el rei Felip VI va estar convidat al Club Nàutic de l'Arenal. Hi va haver una competició per guanyar la Copa d'Espanya de 420.

El diari Última Hora de Mallorca ha estat qui ha comunicat l'estada del rei. A més, va estar envoltat de tècnics que van ajudar el fill de la reina Sofia a fer que la seva visita resultés inadvertida.

En aquesta visita fugaç, Felip VIva tenir l'oportunitat d'anar a visitar la reina emèrita, malgrat que no va tenir massa temps. El mateix diari mallorquí confirma que van gaudir junts d'algunes processons.

En un primer moment, es pensava que la reina Sofia acudiria a la missa del diumenge a la Catedral de Palma. No obstant això, la mare del rei Felip VI no va assistir a la litúrgia i, per tant, ell no la va acompanyar.

L'ocult destí de les infantes Elena i Cristina

Així mateix, el destí secret de les infantes Elena i Cristina s'ha descobert gràcies a les fotografies publicades pel rei emèrit. Les dues germanes, acompanyades d'alguns dels seus fills, havien anat fins a Emirats Àrabs per visitar el seu pare, Joan Carles I. Els seus familiars han viatjat fins a Abu Dhabi, on resideix actualment.

La fotografia filtrada ha estat molt comentada, ja que ha suposat una situació compromesa per a la Família Reial. Aquesta imatge, que ha estat difosa per Europa Press, ha eclipsat l'esdeveniment de l'hereva al tron perquè es va publicar el mateix dia.

De la mateixa manera, hi ha fonts que confirmen que el rei emèrit la va utilitzar per venjar-se del maltractament que estava rebent des de la Casa Reial.