Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Letícia molt seriosa

Letícia assumeix el que passarà i confirma la venjança

La reina ja sap qui faltarà aquest Nadal

La reina Letícia afronta amb molta il·lusió les pròximes festes nadalenques. Sí, perquè ha vist com la seva filla gran, Elionor, i hereva al tron, ha tornat a Espanya per passar aquests dies especials amb els seus.

Cada moment que serveixi per poder reunir novament la família al complet és ara mateix una benedicció per a la dona de Felip VI, perquè té clar quines són les seves prioritats: les seves filles i el seu marit.

I és que, encara que Letícia tingui més família, per a ella l'important són ells i el que passi amb els altres, no li interessa gaire. Fins i tot es podria dir que prefereix tenir lluny a algun membre de la seva família.

Primer plànol de Letizia
Letícia ha rebut una notícia que l'ha fet ben feliç | GTRES

Un cop celebrades les festes, la germana de la infanta Sofia haurà de tornar a Gal·les per completar els estudis de segon de batxillerat. Així, seran els seus últims mesos abans d'entrar a la seva etapa universitària, i és per això que a la seva mare li fa tanta il·lusió gaudir de la seva companyia.

Letícia ja sap què farà Joan Carles per Nadal

Letícia està feliç perquè ha pogut reunir als seus per Nadal, però hi ha un altre motiu de pes per acabar l'any de la millor manera possible. I és que, acaba de clavar un cop dur a un dels seus principals enemics.

Mentre la reina consort segueix complint amb la seva atapeïda agenda d'actes als quals ha d'assistir, també està pendent que res ni ningú faci malbé les seves idíl·liques dates nadalenques.

Primeríssim primer pla del rei emèrit Joan Carles I
El rei té decidit que no tornarà a Espanya aquest Nadal | GTRES

És per això que s'hauria alegrat tant quan ha rebut la notícia que no veurà al seu pitjor enemic dins de la Casa Reial. Estem parlant, ni més ni menys, que del rei emèrit Joan Carles I.

I és que aquests dies hem conegut que qui va ser cap d'Estat no viatjarà a Espanya en aquestes dates assenyalades. Per tercer any consecutiu, el pare del rei Felip VI estarà sol a la residència que té a la Unió dels Emirats Àrabs.

D'aquesta manera, Letícia aconsegueix una altra victòria a la guerra que manté amb la família del seu marit, el rei Felip. I és que ha quedat clar, més d'una vegada, que la relació entre ella i els seus sogres no és la millor.

Aquesta decisió, a més a més, és la que ha provocat que la infanta Elena viatgés fa uns dies fins a Abu Dhabi per veure el seu pare. Segons explica Informalia, podria ser fins i tot que Joan Carles passi sol el seu aniversari, que se celebrarà el pròxim 5 de gener.

I encara que no té cap causa judicial pendent, el pare del rei Felip sembla que segueix vetat al Palau de la Zarzuela. Per tant, de moment, no se'l veurà de nou a Espanya.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp