Primer pla de Laura Fa

La catalana Laura Fa revela per error el nom del famós que pot haver sigut deslleial

Laura Fa ha comès un error i n'ha donat massa informació

Laura Fa s'ha convertit en la protagonista indiscutible de Sálvame perquè ha revelat una dada que s'havia de mantenir en secret. El col·laborador José Antonio Avilés assegura que ha descobert una suposada deslleialtat i compta amb un testimoni fonamental. Així doncs, el programa decidia donar-li corda al tema, però ara té dubtes perquè hi ha la possibilitat que tot sigui mentida.

Laura Fa s'ha posat nerviosa i ha revelat per error el nom del famós que suposadament podria haver estat deslleial. Això és el que diu José Antonio, però Sálvame no vol anunciar més dades perquè està tenint molts dubtes. Alhora, Jorge Javier Vázquez s'ha quedat sense paraules quan ha sentit Fa donar la identitat del suposat famós en qüestió.

Primer pla de la periodista catalana Laura Fa al plató de Sálvame
Laura Fa ha donat una dada secreta | Telecinco

«Laura se n'ha anat a buscar aigua i ara ha d'anar a la direcció, que volen parlar amb ella. Alberto, el director, i ara ha agafat fins a color», ha explicat Jorge Javier Vázquez. Gema López, una de les grans periodistes del programa, pensa que Avilés s'ha equivocat i que la història no és certa.

«Amb un testimoni només no val José Antonio i tu ho saps, tu aquest tema ho has intentat vendre en un altre programa», ha comentat. Mentrestant, Fa estava parlant amb la direcció, ja que és important que ningú conegui totes les dades fins que estigui confirmat.

Tanmateix, la periodista cometia un gran error, perquè ha esmentat Fran i, de seguida, les xarxes han posat els cognoms. És clar que a Sálvame estan parlant de Fran Rivera, però ell està començant a dubtar de la informació.

«El programa emetria els dos primers minuts de l'entrevista, però hem hagut de parar perquè hi ha molts dubtes. Tampoc vull que es pensin que estem marejant el personal, José Antonio Avilés està convençut que és veritat. Diu que hi ha més persones que coneixen aquesta història», comentava una redactora.

Laura Fa no sap on amagar-se

Laura Fa és una gran professional i té bona informació, per això sap que no és la primera vegada que neix una notícia semblant. Fa anys també es va especular amb una possible i suposada deslleialtat del torero, però la història va quedar en un no res. Per això, a Sálvame creuen que la nova dona que assegura haver mantingut relacions amb Fran està mentint

«Possiblement aquest testimoni és producte d'un xantatge i venjança, però també un interès per treure diners. Estem parlant d'una persona que li agrada estar a prop de la fama i que vol tornar a la tele perquè s'ha separat. L'entrevista l'hem de posar en quarantena, però si aquesta persona porta proves contundents, emetem l'entrevista», ha explicat Jorge Javier.

La periodista catalana ha comès un error majúscul, i ara Sálvame es juga una demanda força important. Per això han aclarit que ells comencen a dubtar de la notícia.

«El programa té dubtes en allò que aquesta noia ha explicat, llavors li demana més proves i aquí és quan sorgeixen més dubtes. Aquest tema ens el van oferir fa set mesos», comentava el presentador.

Laura Fa s'ha quedat en silenci

Laura Fa no ha tornat a parlar per no cometre més errors, ja que prou ha fet esmentant a Fran. Malgrat això, la seva amiga Belén Esteban ha sortit a defensar-la perquè s'ha adonat que necessitava ajuda urgent.

«A mi no m'estranyaria res que això hagués passat, a ella la conec de la feina i a ell perquè conec el seu entorn. Ella no és conscient del que està fent, és una traïció o una mentida per aconseguir anar a un concurs. Però jo estic casada i l'altra persona està casada i ella ho ha explicat quan no té marit», deia la col·laboradora.

Belén estava fent referència a Eugenia Martínez de Irujo, són molt amigues i podria tenir informació. No obstant això, a Sálvameinsisteixen que la presumpta possible amant podria estar mentint. «Hi ha proves manipulades i la dona del famós les ha vist», sentenciaven.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp