Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Letícia a Madrid

Letícia confirma per sorpresa que la seva filla Sofia també se'n va d'Espanya

Ja es coneixen els plans de Sofia pel seu futur

Una aposta de futur per a la Casa Reial. No és res de nou, però Sofia ja no viurà a La Zarzuela amb Letícia i Felip en els pròxims mesos. I és que, segons han confirmat els mateixos reis, la infanta Sofia anirà a viure fora d'Espanya.

Quan Elionor torna, Sofia se'n va. És llei de vida i totes dues continuen buscant el seu camí, molt centrades en els seus estudis. Mentre que la princesa ja acabarà al juny els seus estudis de batxillerat a l'institut privat de Gal·les i tornarà, la seva germana Sofia els començarà el setembre que ve.

Foto de la princesa Elionor a l'internat de Gal·les.
La germana de Sofia tornarà el juny de Gal·les després d'haver acabat el batxillerat internacional. | GTRES
 

Letícia confirma que Sofia seguirà els passos de la seva germana

Després d'una decisió que no haurà resultat gens fàcil, Zarzuela ha confirmat en un comunicat que la infanta Sofia s'està sotmetent a les proves i els exàmens d'accés per a l'UWC Atlantic College. Exacte, el mateix lloc on està finalitzant el batxillerat la seva germana Elionor.

Si Sofia és acceptada, seguirà els mateixos passos que la seva germana i es quedarà al mateix internat de l'escola. Tots dos cursos de batxillerat tenen un cost de gairebé 82.700 euros, segons recull Europa Press. En el mateix comunicat i perquè no hi hagi rumors, Letícia i Felip han volgut aclarir que aquest preu es costejarà amb les seves assignacions personals.

Tot i això, encara que aquests siguin els desitjos de Sofia i Letícia, primer ha de superar el procés de selecció del centre. Encara que havent estat allà Elionor, segur que no té cap problema.

Foto de la infanta Sofia i la reina Letícia el 12 d'octubre.
Letícia és conscient que li tocarà separar-se de la seva altra filla, Sofia, com ho va fer fa dos anys amb Elionor. | GTRES
 

D'aquesta manera, Sofia podria deixar Espanya a l'agost per marxar cap a Gal·les i començar primer de batxillerat. Com recull el programa d'estudis del centre, tindrà temps per tocar altres branques, com l'art i l'esport, que en altres batxillerats s'eliminen.

A més, la infanta Sofia haurà de triar un servei a la comunitat per fer. Podrà ser des de suport a escoles, treball amb nens amb discapacitat intel·lectual o tenir cura de gent gran en residències. Com ha hagut de fer la seva germana durant aquests dos anys.

Sofia se'n va, però la princesa Elionor torna a Espanya

Tothom sap que les notícies de la Casa Reial arriben amb comptagotes. Així, fins fa poc, tampoc no sabíem què estudiaria Elionor una vegada acabés el batxillerat i tornés a Espanya.

Tot i això, la Zarzuela ja ha confirmat que la futura reina seguirà els passos del seu pare. Primer, es vol formar a l'Acadèmia Militar de Saragossa, on haurà de jurar la bandera el 31 d'octubre, coincidint amb la seva majoria d'edat. Tot i això, per accedir a aquests estudis, haurà de superar l'EBAU, amb més d'un 13 de nota final.

Primer pla de la princesa Elionor i la infanta Sofia.
Mentre que Elionor torna a Espanya, Sofia volarà a Gal·les per seguir els passos de la seva germana. | GTRES
 

Com va fer el seu pare, que també va començar el seu camí a l'acadèmia de Saragossa. A més, després de completar aquesta formació, Elionor vol estudiar el grau de Dret a alguna de les universitats privades amb més prestigi del país. Sens dubte, una formació completa que es requereix per poder ser la pròxima reina d'Espanya.

A més, després, aquesta formació podrà ser completada amb algun màster que esculli la Casa Reial i que complementi els estudis que necessiti per a governar.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp