Muntatge reina Letícia i Victòria Frederica

Letícia fa la creu a Victòria Frederica després del que ha dit el rei

Letícia està cansada de les insolències de la seva neboda

Letícia està molt farta de la seva família política, ja que aquesta no deixa de donar-li maldecaps. I és que diversos membres deixen en evidència la Casa Reial i la monarquia. Ho fan figures com Iñaki Urdangarin o fins i tot Froilà.

Però en aquesta llista tampoc no podem passar per alt a Joan Carles I i a la seva neboda Victòria Frederica. Aquesta, en concret, ara ha fet unes declaracions sobre el rei emèrit que segur que no han agradat res a la seva tieta.

Letícia, molesta amb Victòria Frederica

Letícia es preocupa molt pel seu marit i per les seves dues filles i intenta complir de la millor manera possible el seu càrrec. Per aquest motiu, li disgusten enormement les insolències de les persones que els envolten, com seria el cas del seu sogre. Aquest ha posat en perill la institució monàrquica amb els seus escàndols amorosos i amb els seus 'exemplars econòmics'.

Fins a tal punt va arribar l'enuig de la societat amb el pare de Felip VI que ell va decidir marxar del país. En efecte, se'n va anar a Abu Dhabi, malgrat que ara sembla que vol tornar. I així ho ha donat a conèixer mitjançant un comunicat.

Exactament, en aquest document exposa que seguirà residint a Emirats Àrabs, encara que «tornaré amb freqüència a Espanya, a la qual sempre porto al meu cor. Ho faré per visitar la família i amics».

Fotomuntatge de les cares de la reina Letícia i el rei Joan Carles
Letícia està molesta per la posició en la qual ha deixat el seu sogre la monarquia | CatalunyaDiari

Això segur que no ha agradat a Letícia, ja que suposa que novament se'ls associï amb l'emèrit. Un home que té la imatge força injuriada. I, per descomptat, tampoc li han agradat les declaracions que acaba de fer Victòria Frederica sobre això.

La filla de la infanta Helena ha parlat sobre el seu avi en la presentació del cartell de la plaça de bous madrilenya de Las Ventas. En ser preguntada per la tornada al nostre país ha estat molt clara i contundent. Ha dit: «Està bé i espero que torni aviat i així poder anar als bous amb ell».

Victòria Frederica feliç
Victòria Frederica ha demanat la tornada del seu avi a Espanya | GTRES

 

Letícia i els seus maldecaps per la seva neboda

La dona de Felip VI cal dir que no és la primera vegada que es molesta per les paraules o les accions de Victòria. En els darrers anys s'ha convertit en un dels seus familiars controvertits perquè no ha deixat de crear polèmica. Sí, per diverses raons s'ha convertit en l'objectiu del focus mediàtic per diferents 'escàndols' que deixen en evidència tota la família.

Cal recordar que la jove va començar a ser protagonista del paper couché per les seves relacions amoroses. En particular, pel seu idil·li amb el torero Gonzalo Caballero, que no va dubtar a concedir alguna entrevista parlant d'ella.

Després, la noia va generar multitud de crítiques durant la pandèmia. El motiu és que es van saltar les mesures imposades en matèria de mobilitat. Quan no es podia viatjar, ella ho va fer per marxar amb uns amics a Andalusia.

Imatge de Victòria Frederica fumant pel carrer
La neboda de Letícia ha generat més d'una polèmica | GTRES

Aquí no va quedar tot, ja que també va ser enxampada saltant-se el toc de queda per estar amb la seva colla en un local prenent copes. De la mateixa manera, va ser fotografiada al carrer sense màscara, quan era obligatòria, i abraçant els seus amics trencant així la norma de mantenir la distància de seguretat.

Una mica més? Sí, la jove està encantada amb el món de la nit i no dubta a anar a nombroses festes. En elles es fa amb moltes cares conegudes de la televisió i fins i tot aposta per gravar-se vídeos amb aquests per a les xarxes socials. Així ho va fer, per exemple, amb Omar Montes.

Vaja, que el seu comportament no és el que Letícia esperaria de la neboda del Rei.