Primer pla de Pablo Urdangarin durant un partit d'handbol

Pablo Urdangarin, al descobert: surt a la llum el seu pla per a ser rei

Pablo Urdangarin ha patit assetjament, i la seva història és un exemple de superació

Pablo Urdangarin, el fill més mediàtic de Cristina de Borbó, fa molt de temps que és el centre de totes les mirades.

Té a l'esquena una trajectòria esportiva brillant i molt de talent per al món de la comunicació, però això no és tot. La seva mare sap que en un futur podria ser rei d'Espanya, tot i que aquesta circumstància és bastant complicada.

Seguint la informació de la periodista Pilar Eyre, Pablo és el setè a la línia de successió al tron. La infanta Cristina va ser repudiada per la família reial quan el seu home, Iñaki Urdangarin, va entrar a la presó, però ella es va negar a renunciar als drets dels seus fills.

Per aquest motiu, segons la teoria de la revista 'Lecturas', no seria tan desgavellat pensar que Pablo pot arribar al tron.

Fotomuntatge d'Iñaki i Pablo Urdangarin
Pablo va ser assenyalat després dels escàndols del seu pare, Iñaki Urdangarin | Catalunya Diari

El jove ha protagonitzat la portada d'una revista molt coneguda perquè tots els seus secrets han sortit a la llum i ja és massa tard per a amagar-los. Pilar Eyre, escriptora experta en casa reial, assegura que el noi va viure un autèntic turment quan el seu pare va ingressar a la presó.

Sembla que va patir assetjament perquè els presumptes delictes que va cometre l'antic duc de Palma van indignar el públic.

«Pablo podria ser rei perquè la seva mare no ha renunciat als drets successoris, ni els d'ella ni els dels seus descendents», explica Pilar a 'Lecturas'. Els responsables de la casa reial li han demanat diverses vegades que ho faci, però ella no vol tancar una porta tan valuosa.

Ara que Iñaki no forma part de la seva vida, té arguments més que suficients per a justificar aquesta postura.

Pablo Urdangarin va viure un infern: «menyspreus constants»

Pablo porta una vida molt tranquil·la i en cap moment ha protagonitzat enrenous innecessaris, per això la seva figura pública és tan important.

La premsa l'ha convertit en una estrella, perquè sempre té una resposta amable per als reporters. Tot i això, no ha tingut una vida fàcil, ja que quan el seu pare va entrar a la presó, va patir «menyspreus constants».

El fill d'Iñaki i Cristina, segons Pilar Eyre, «té el tractament d'excel·lentíssim senyor i hauria de rebre honors de gran d'Espanya allà on fos».

El problema és que la seva vida ha estat marcada per l'entrada a la presó de l'exduc de Palma, per això ha viscut situacions delicades. El seu futur podria haver estat bastant més còmode, però els seus pares van decidir donar-li altres valors.

El jugador d'handbol «podria alternar amb la flor i nata dels prínceps europeus, però no l'han educat així». Va haver de pagar un preu força car per aquesta elecció, ja que les persones que tenia a prop no paraven de recordar-li els seus orígens.

Ningú entenia el comportament d'Iñaki i li demanaven explicacions com si tingués respostes a totes les preguntes.

Pablo Urdangarin va estar perdut: «Molta pena»

El noi es va mudar a Washington amb la família quan van sortir a la llum els problemes legals d'Iñaki Urdangarin. Van intentar allunyar-se de la pressió mediàtica, però no va ser suficient, perquè la premsa es va traslladar a la ciutat esmentada per a perseguir-los.

«Un periodista que va anar a fer-los un reportatge em va explicar que, quan veien un fotògraf, abaixaven el cap i que feien molta pena», deixa anar Pilar.

El fill de Cristina de Borbó també va patir pel seu germà Juan, un dels membres més discrets de la família. «Juan, tan corpulent com és, els protegia i els agafava per l'espatlla com si fossin els seus pollets», explica la periodista a 'Lecturas'.

Els nebots de Felip VI van viure un autèntic infern per un escàndol que no tenia res a veure amb ells.

Pablo ha deixat enrere els fantasmes del passat i actualment compta amb un exèrcit de fans bastant poderós.

Cristina va traçar un pla per a protegir el possible futur de Pablo al tron d'Espanya, i hi ha gent que no ha perdut l'esperança. Pensen que seria un bon successor, perquè està ben preparat, tot i que no l'han educat per a ser rei.