Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb la imatge de Letizia i Felip al balcó del Palau Reial

La reina Letícia, enxampada: què ha fet abans de sortir al balcó amb Felip VI

El nerviosisme de Letícia ha cridat especialment l'atenció durant la sortida al balcó del Palau Reial

El gran dia de Felip VI per fi ha arribat, i és que avui celebra el X aniversari de la coronació. Una data molt assenyalada i especial per a la monarquia, però sobretot per a Letícia i les seves filles, Leonor i Sofia.

Durant la celebració dels actes, que han començat a les 11.30 al Palau Reial, tots els ulls estaven posats en l'esperadíssima aparició dels reis al balcó. D'aquesta manera, protagonitzen la mateixa imatge que en vèiem fa ja deu anys, quan Felip VI es proclamava rei.

Així, hem pogut veure Letícia força nerviosa, i en cert moment una mica perduda i sense saber ben bé què fer. Potser, perquè tots estaven pendents de sortir al balcó i no volia cometre cap error.

Imatge de Letizia i Felip VI amb les seves filles al balcó del Palau Reial
El nerviosisme de Letícia al balcó del Palau Reial | GTRES

Això sí, no ha deixat de vigilar en cap moment que les seves filles compleixin el protocol, igual que fa des que eren petites.

Així, l'hem vist xerrar i donar consells a la infanta Sofia, que sembla que ha repetit look en una data tan especial.

Mentre que, per altra banda, Letícia ha optat per un blau molt fort, que contrasta amb el potent vermell del vestit de Leonor.

Una elecció força cridanera, igual que la notable proximitat que hi ha entre la infanta Sofia i la seva mare.

Imatge de Letizia xerrant amb la infanta Sofia al balcó del Palau Reial
Letícia, molt pendent de la infanta Sofia | GTRES

Els nervis de Letícia al X aniversari de la coronació de Felip VI

La noia, que fa tot l'any que estudia a Gal·les, no ha volgut perdre l'oportunitat d'acompanyar la família en un dia clau. A més, també hem pogut veure la serietat a la cara de Letícia i fins i tot certa incomoditat en algun moment.

Tot i que estan acostumats a assistir a aquest tipus d'actes en públic, la reina ens torna a sorprendre amb un gest massa seriós i que segurament no passarà desapercebut. El que, inevitablement, porta a preguntar-nos: què li passa?

Leonor somrient en vestit vermell al costat de Felip VI saludant en vestit blau, Letizia en vestit blau i la infanta Sofia saludant en un vestit de colors en un balcó
La família reial acapara tot el protagonisme al X aniversari de la coronació de Felip VI | GTRES

Recordem que durant la jura de la Constitució de Leonor, la mala cara de la reina també acaparava tot el protagonisme. I tot indica que avui es podria convertir novament en objecte de crítiques i de comentaris sobre això.

Cal destacar que Letícia no travessa el millor moment de salut, ja que ha de fer front a diverses molèsties que li impedeixen passar molt de temps dempeus.

És més, podria haver de passar fins i tot pel quiròfan per solucionar el problema en un futur. Alguna cosa, que de moment han desmentit des de Casa Reial.