Primer pla de la reina Letícia Ortiz

Letícia enxampada fora de la Zarzuela: el rei ja ho sap

Letícia passa per aquest lloc secret

Letícia visita amb assiduïtat un lloc on aconsegueix passar desapercebuda de tot el món. Amb aires informals es vesteix i fa la seva vida normal, igual que qualsevol altra persona. Quan Letícia vol dissimular, sap fer-ho molt bé, atès que ella no va venir del món de la reialesa, per la qual cosa sap com vestir-se per passar per una més del conjunt. Quan vol vestir bé i aparentar per a actes oficials, gales o esdeveniments també ho sap fer, no és cap problema per a ella.

La seva última aparició més sonada va tenir lloc en la presentació de la temporada d'òpera al Teatro Real, a la qual va acudir amb un vestit blau que va crear força polèmica. A aquesta cita també hi van ser altres celebritats com Carmen Lomana, Boris Izaguirre o Isabel Preysler.

Foto del Rei Felip i Letícia
El vestit de Letícia va rebre molts comentaris | Europa Press

El seu look no va estar exempt de controvèrsia perquè, encara que per davant semblava un vestit formal blau marí, el detall especial el portava a l'esquena al descobert. Mostrant una musculatura inusual que va sorprendre els assistents i la població en general que va opinar que era un vestit bonic, però més adequat per a una altra ocasió.

Aquest és el lloc on Letícia es protegeix quan surt de Zarzuela

El lloc es troba al bell mig de Madrid i, encara que pugui semblar irònic, Letícia ha sabut passar desapercebuda moltes vegades per allà. Al bell mig de les lletres, la reina visita la llibreria Desnivel, la més antiga d'Espanya, segons indiquen des de la seva web.

Letícia Ortiz ha acudit moltes vegades aquí atès que és un lloc que la relaxa i li transmet pau. Aquesta llibreria està especialitzada en llibres de muntanya, viatges i aventura. De fet, està decorada amb material antic d'alpinisme.

Lluny de pensar que la reina es podia gastar els diners en novel·les d'Arturo Pérez-Reverte o en poemaris de Mario Benedetti, la veritat és que compra llibres d'escalada. I per què d'escalada? La veritat és que encara que no és cap secret, molt poca gent sap que Letícia va ordenar instal·lar un rocòdrom dins de Zarzuela per practicar l'esport. Així, no ha de sortir de casa per poder practicar-lo quan ella vulgui.

Foto de la reina Letícia.
Letícia compra llibres d'escalada | Europa Press

Aquest rocòdrom també seria un senyal de la quantitat d'esport que fa la reina per lluir aquesta musculatura tan perfecta als 50 anys. A més, altres vegades s'ha declarat també fan del pilates, spinning i zumba.

La propera aparició de la família reial

Pel que se sap, Elionor ja és a Espanya i tota la família reial ha posat rumb cap a Astúries. Concretament a Oviedo, on se celebraran els Premis Princesa d'Astúries, els quals lliura la mateixa Elionor.

Caldrà esperar encara uns dies per conèixer els looks de Letícia, Sofia i Elionor. A més de veure'ls a tots junts que, des que Elionor va marxar a Gal·les per continuar els seus estudis l'agost passat, no se'ls ha tornat a veure en família.

Foto de la Família Reial durant les vacances oficials.
La família es tornarà a ajuntar en breus | GTRES

Durant aquest temps s'ha parlat de picabaralles i de gelosia entre Elionor i Sofia, atès que ara que la seva germana no hi és, la infanta pren el seu lloc en moltes ocasions. Tot i això, Elionor tornarà a brillar a Astúries exalçant el seu paper de futura reina, com ho va fer la seva germana Sofia el dia de la Hispanitat.

Sigui com sigui, es retrobaran tots junts també amb la reina Sofia i assistiran a nombrosos esdeveniments a la capital del Principat. A més, podran celebrar també els 17 anys que complirà d'aquí a molt poc Elionor.