Fotomuntatge d'Iñaki Urdangarin i Antonia Acedo.

Letícia s'indigna en conèixer la nova sogra d'Iñaki Urdangarin

Letícia suma una nova preocupació a totes les que té

Letícia no guanya per a disgustos. Fa uns dies es coneixia que el seu sogre, Joan Carles I, tenia intenció de tornar al nostre país.

 

I, a més, va saber que Pedro Sánchez, president del Govern espanyol, ha demanat que l'emèrit doni explicacions als espanyols sobre els seus 'afers econòmics'.

Doncs bé, per si no n'hi hagués prou, hi ha un altre familiar de la reina que l'ha disgustat. Aquest no és cap altre que Iñaki Urdangarin, l'encara marit de la infanta Cristina. El que ha passat és que, a més a més de parlar en un programa de la seva condemna, s'ha publicat informació de la mare de la seva parella.

Antonia Acedo és el nom d'aquesta dona que ha generat polèmica. Sí, perquè, entre d'altres, ha fet declaracions en contra de la monarquia. Letícia s'ha quedat de pedra.

La reina Letícia amb posat seriós
Letícia s'haurà sorprès en conèixer dades rellevants sobre Antonia Acedo. | Europa Press
 

Letícia, perplexa davant del que s'ha publicat

Letícia ha pogut conèixer que la mare de la parella d'Iñaki no té 'pèls a la llengua'. I és que, com ha mostrat en exclusiva el mitjà Vozpópuli, és una persona molt reivindicativa en l'àmbit polític. Així ho demostren les xarxes socials.

Antonia, que és anomenada Toñi pels seus familiars i amics, té una altra filla, a més d'Ainhoa. Li agrada cuidar-se, practica esport i li encanta viatjar. I, a més de tot això, li interessa molt la política.

Foto d'Ainhoa Armentia, amb la seva mare i la seva germana.
La reina Letícia ja sap que Antonia Acedo es cuida molt i que fins i tot practica esport amb les seves filles. | Facebook | Antonia Acedo
 

És seguidora a les xarxes d'Irene Montero, Yolanda Díaz, Mónica García i Manuela Carmena, un fet que deixa clar que és d'esquerres. Una cosa que es demostra tenint en consideració que compta amb nombroses publicacions arremetent contra Isabel Díaz Ayuso, en particular, o contra el PP, en general.

No obstant això, el que l'esmentat diari destaca més d'Acedo és el conjunt de crítiques que fa des de fa anys contra la monarquia. Per exemple, ha deixat de manifest que aquesta institució no té sentit en ple segle XXI perquè sembla que «seguim a l'Edat Mitjana». És més, fins i tot va estar a favor que al sogre de la reina li traguessin un carrer a Vitòria.

Però el més curiós de tot és que també va carregar en el seu moment contra qui ara és el seu gendre. El que va fer va ser compartir un vídeo on s'exposava que Urdangarin compliria poca condemna per ser el marit de la infanta Cristina.

Foto d'Antonia Acedo, mare d'Ainhoa Armentia.
Antonia Acedo ha carregat contra la monarquia, Joan Carles I i el seu propi gendre. | Facebook | Antonia Acedo
 

Aquestes publicacions segur que no agraden gens a Casa Reial i menys a Letícia. Tanmateix, no és la primera vegada que ha d'afrontar comentaris provinents del seu entorn en contra de la monarquia. No cal passar per alt que, per exemple, la seva tia Henar va fer declaracions molt controvertides en aquest sentit.

Letícia coneix més dades de la família política d'Urdangarin

Des que es publiqués el romanç d'Iñaki i Ainhoa són moltes les dades que s'han anat revelant d'ella i de la seva família. Ara, per exemple, s'ha sabut que ella va estudiar un grau superior en Administració i Gestió Empreses. Titulació que li va servir per començar la seva carrera professional treballant com a secretària a Indeleva, on treballava el seu pare, Vicente.

Així mateix, ha ocupat llocs en altres companyies com al Grupo Urvasco, on va conèixer el seu marit, Baumann Muelles. Després de tot això, es va incorporar al bufet Imaz & Associats, on va veure per primera vegada la seva parella actual.

Foto d'Ainhoa Armentia parlant amb la premsa.
Letícia està veient que la vida d'Ainhoa Armentia cada cop és més al descobert. | Europa Press
 

Que va arribar a fer un curs de wedding planner o que té una neboda són altres de les dades que s'han descobert d'Ainhoa. Una dona que ha conquerit el cor d'Iñaki Urdangarin amb què, segons els rumors, podria anar-se'n a viure molt aviat. Letícia segueix al·lucinant amb la notícia.