Letícia obliga a Felip a prendre la decisió que canvia la història

La reina està molt enfadada després dels escàndols del rei emèrit

La reina Letícia a l’Associació per la Prevenció, Reinserció i Atenció a la Dona Prostituida a Madrid (06-03-2020)
La reina Letícia és el pilar fonamental del seu marit | EspañaDiario

L'escriptora catalana Pilar Eyre va donar la seva opinió a ‘Sálvame' sobre la complicada situació de la Família Reial: «Crec que aquest ha estat el moment més dramàtic per a aquesta família», li confessava a la presentadora del programa de 'Telecinco', Carlota Corredera.

  

El contundent comunicat del rei Felip VI, en el qual rebutjava l'herència del seu pare, va provocar un gran xoc a Casa Reial, afirmava Eyre: «Felip va relacionar al seu pare amb operacions fosques», un fet que posa als reis en una situació molt difícil de cara al futur.

  

Malgrat tot, Eyre exculpa als monarques: «Felip Letícia són dues persones netes. No han estat immersos en cap procés de corrupció. Ells no tenen la culpa però han estat tacats», afegia.

Letícia enfadada amb el seu sogre

La catalana ha assegurat que Felip VI ho ha passat molt malament amb tota aquesta situació i es troba francament «dolgut» amb el rei emèrit, mentre Letícia es mostra «enfadada i amb raó», afirma Eyre.

Pilar Eyre va voler recordar que durant molt de temps no s'ha parlat molt bé de la família de la reina: «Que si l'avi taxista, mofant-nos dels seus orígens», però l'escriptora indica que no se'ls pot tirar res en cara: «La família de Letícia ha tingut un comportament exemplar i no obstant això, en la família de Felip, amb aquests gens tan aristocràtics, dos dels seus membres han comès irregularitats», finalitzava Eyre.

  

Aquesta situació tan escandalosa respecte als negocis tèrbols de JoanCarles, ha provocat que Felip VI trenqui no sols la connexió amb el rei emèrit sinó a més amb el seu pare. La reina Letícia s'ha convertit en aquests moments en el suport més gran del seu marit, un moment en el qual hauran de treure forces de flaquesa per a retornar la confiança a la població espanyola, que sembla totalment perduda.


Comentaris

envia el comentari