Marta Ortega dóna a llum a la seva segona filla enmig del confinament

El part s'ha realitzat aquest dissabte a l'Hospital Quirón de la Corunya

Amancio Ortega i Marta Ortega
Marta Ortega ha donat a llum a la seva segona filla aquest dissabte | Cedida

La filla del multimilionari Amancio Ortega ha donat a llum a la seva segona filla aquest dissabte 21 a les 7 del matí. El part s'ha produït a l'Hospital Quirón Salut de la Corunya i segons ha publicat 'La Voz de Galicia' tant la mare com la filla estan bé. 

El part de Marta Ortega s'ha avançat, ja que estava programat per a més endavant, però els professionals s'han ocupat del benestar de les dues i han donat llum verda per a realitzar cesària i evitar possibles riscos i complicacions, veient les dificultats i l'estat d'alarma del país decretat el passat 13 de març a Espanya. 

La nova membre de la família

Segons 'La Voz de Galicia', l'acabada de nàixer ha rebut el nom de Matilda i és la primera filla de Marta Ortega amb el seu marit Carlos Torreta, fill del famós dissenyador de moda. La filla d'Amancio Ortega es va casar amb Torreta el 19 de novembre de 2018. 

Marta Ortega, a part de la nena, té un altre fill fruit de la relació que va mantenir amb Sergio Álvarez. Ortega va honrar el nom del seu pare i li va posar al seu fill el nom del seu avi. El noi ara gaudeix dels seus 7 anys, i igual que la seva germana, va ser concebut en el mateix centre hospitalari a través d'una cesària programada el març del 2013. 

Un moment difícil

Aquest any, la situació era diferent de la d'ara i es va poder veure a la parella sortir de l'hospital amb Amancio Álvarez Moya en braços. En aquests moments, i a causa de l'alarma social per la pandèmia del coronavirus, els paparazzis hauran d'esperar per a poder veure a la nova membre de la família. 

  

  

ERTO37.000 treballadorsel període de quarantena finalitzi.

Comentaris

envia el comentari