Primer pla de Letícia amb un somriure.

Letícia sap que es pot quedar sol i celebra la seva venjança

Letícia té clar que les coses no van bé per a la família del seu marit

Letícia ja comença a estar acostumada que diversos membres de la Casa Reial se saltin les normes. I és que diversos membres de la seva família política acaben sent notícia per les seves excentricitats o pels embolics en què es fiquen.

L'experiodista de Televisió Espanyola vol preservar tant sí com no la reputació de la monarquia espanyola, encara que sigui ella mateixa qui de vegades protagonitzi aquests escàndols.

Aquest Nadal no han estat agradable per a la dona del rei Felip VI. La important baixada d'audiències del discurs del seu marit o els embolics públics dels seus nebots, Froilà i Victòria Frederica, no han estat plat de bon gust per a la reina.

Letícia
Letícia ha hagut de presenciar la polèmica | GTRES

 

Letícia veu com les polèmiques juguen a favor seu

Aquests problemes van turmentar Letícia en un primer moment, sobretot la baralla en què es va veure embolicat Froilà. Tot i això, la mare d'Elionor ha aprofitat aquesta última polèmica per continuar venjant-se dels que al seu dia van intentar fer-la fora de palau.

Com ja sabem, la Casa Reial està dividida, si més no, en dos bàndols. D'una banda hi ha Felip, Letícia i les seves filles, Elionor  i Sofia. De l'altra, hi ha Joan Carles I, la reina Sofia, les infantes Helena i Cristina, i sobretot, Victòria Frederica i Joan Froilà.

Froilà de Marichalar en una plaça de toros
Foilà ha tornat a protagonitzar una escena | GTRES

Ara, la reina Letícia ha aprofitat l'últim enfrontament de Froilà per continuar desgastant el bàndol rival. I és que, segons explica Vanitatis, la baralla que va tenir Froilà a les portes d'una discoteca de Madrid provocarà més problemes per al bàndol capitanejat per Joan Carles i Helena.

Segons aquest mitjà, la baralla de Froilà debilita els enemics de Letícia. La infanta Helena i Cristina es van proposar viatjar el dia 5 de gener a Abu Dhabi per visitar el rei emèrit. Ho farien amb els seus respectius fills, emulant la trobada que ja va tenir lloc fa uns mesos al país asiàtic.

Això seria amb motiu de l'aniversari del rei emèrit. se celebra el dia 5 de gener i les seves filles voldrien estar amb ell per acompanyar-lo i demostrar unitat en una data tan assenyalada.

Joan Carles podria quedar-se sol el dia del seu aniversari

Ara, els problemes de Froilà poden provocar que aquest viatge se'n vagi en orris, deixant el rei emèrit Joan Carles sol el dia del seu 85è aniversari. Potser el viatge s'acaba fent sense la presència del fill de la infanta Helena, però ara mateix tot és a l'aire, segons Vanitatis.

Albert Solà, suposat fill de Joan Carles I
Joan Carles es podria quedar sol el dia del seu aniversari | Trendings

D'aquesta manera, Letícia sap que la resta de la família del seu marit no passarà per la seva millor setmana. I és que amb els embolics de Froilà, moltes vegades es resten punts de credibilitat al bàndol de la infanta Helena i de Joan Carles.

El mateix Joan Carles podria ser el més perjudicat per les pífies del seu net gran, ja que podria quedar-se sol el dia del seu aniversari.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp