Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Letícia amb unes arracades de la reina Sofia

Letícia rep el missatge més inesperat que podria fer-la tornar a la televisió

Letícia mai oblidarà els seus orígens i aquest missatge li fa recordar tot el que ha viscut

Tots sabem que tot i que el seu destí la va obligar a deixar-ho, a Letícia sempre li va agradar ser periodista. Porta la seva professió a dins, i això no ho pot evitar. Per això, sempre que pot aprofita per mantenir el contacte amb el món televisiu.

Aquesta vegada, Letícia ha rebut un missatge que no s'esperava, unes paraules d'agraïment que l'han agafat per sorpresa però que, tot i això, Letícia agraeix de tot cor.

Ha estat Ana Rosa Quintana qui s'ha recordat de Letícia enviant-li un missatge molt especial per a ella. Això és perquè Letícia es va recordar de la malaltia per la qual estava passant la presentadora i no va dubtar a contactar amb ella. Com que sempre han mantingut una bona relació, ara Ana Rosa ha volgut tornar-li el gest públicament.

«Em va trucar Letícia» va dir en una de les seves declaracions la presentadora de televisió mentre explicava la seva experiència amb la malaltia. I és que, malgrat que a Letícia se la conegui pel seu passat, és una persona que sempre es preocupa pels altres. Sempre és molt atenta amb els que li importen i empatitza quan els altres travessen problemes difícils.

Elionor i la seva mare tenen una bonica relació
Tot i el seu títol, Letícia sempre es mostra molt familiar amb els seus | Europa Press

 

Letícia rep un gest especial

Letícia, tal com hem dit més d'una vegada, és de les persones que intenta que tothom estigui bé. Per això, sempre que pot ajudar els altres aprofita per fer-ho. És igual si és amb un simple gest com una trucada de telèfon o amb beneficis econòmics.

Ella sempre està disposada a donar el millor de si, i així ho ha fet constar la presentadora de Telecinco. «Agraeixo aquest gest a la reina, li agraeixo moltíssim». Amb aquestes paraules, Ana Rosa mostrava com de profundament agraïda se sent cap a Letícia.

La periodista sempre guardarà aquest bonic gest que Letícia va tenir amb ella mentre passava per una de les pitjors etapes de la seva vida: el càncer contra el qual va lluitar i que la va obligar a retirar-se de les pantalles durant un temps.

Però, no només li va agrair a Letícia, sinó que també va aprofitar per agrair el gest a altres figures públiques que se'n van recordar. Això sí, la trucada de telèfon que va rebre per part de Letícia no se l'esperava. Va ser una de les coses que recordarà amb més gust.

Imatge de la reina Letícia en un acte amb Pablo Iglesias
Letícia mai ha perdut els seus dots de comunicadora tot i pertànyer a la Família Reial | EFE

Letícia sempre està disposada

Encara que no mantingui una estreta relació amb la presentadora Ana Rosa, Letícia sempre hi és. A qui un dia va ser periodista no li agrada oblidar-se dels seus orígens i d'on ve. És per això que sempre que pot intenta connectar amb aquelles persones que són el que ella un dia va ser.

Ara, encara que no manté la mateixa classe d'amistat com amb Sonsoles Ónega, Letícia sí que s'ha volgut interessar per la salut de la presentadora. Va ser per aquest motiu pel qual va decidir contactar amb ella per telèfon, on totes dues van mantenir una conversa distesa en què van parlar sense límits.

Tant Letícia com Ana Rosa no oblidaran aquests gestos tan bonics que s'han marcat l'una amb l'altra. És possible que estiguem davant de l'inici d'una nova amistat, o qui sap si ja existia abans. Però, el que sí que és segur és que el missatge d'agraïment cap a Letícia, aquesta no l'oblidarà.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp