La reina Letícia Ortiz i el rei Felip.

La terrible plantofada que acaba de rebre Letícia: de qui menys s'esperava

La seva no assistència a la representació teatral de Carla Vigo està sent d'allò més polèmica

Letícia se situa —com sempre— a l'ull de l'huracà. És la reina d'Espanya i, com a tal, està forçada a retre comptes constantment. Ara, però, les preocupacions de la monarca van més enllà; i és que actualment està d'allò més preocupada per la imminent tornada del seu sogre a Espanya.

Per si no n'hi hagués prou, ara la reina ha estat posada en evidència públicament. I, per més inri, ha rebut una punyalada ben inesperada. I és que ha estat Rafael Amargo, company de la neboda de Letícia, Carla Vigo, a l'obra teatral Yerma, qui ha retret a la reina el seu comportanent. 

El per què? Fàcil. Per què la reina Letícia no ha assistit encara a la representació teatral de Carla Vigo. Quelcom que ha molestat, i molt, a un Amargo que no ha dubtat en recriminar-li-ho a la reina. 

Letícia, atacada per Rafael Amargo

Letícia ha demostrat sempre gran interès per la cultura. Per això l'hem vist moltes vegades al cinema, al teatre o fins i tot de concert. I precisament per aquest motiu, el ballarí li ha retret que no hagi trobat un buit per veure l'obra on actua Carla Vigo.

Imatge d'Alejandro Reyes posant abraçant-se amb Rafael Amargo
Rafael Amargo ataca la reina Letícia. | Europa Press

L'artista ha estat molt contundent a l'hora de parlar de la reina. «Hauria d'anar-la a veure. Amb tants actes solidaris que fa, abans que altres coses, hauria d'anar a veure la Carla. Està molt bé donar suport a tanta gent, però el primer és donar suport a la família». 

A més a més, Amargo ha anat més enllà per assegurar que la tractarien d'allò més bé. «L'asseuríem on volgués seure. Evidentment, tindria entrada i seria més que ben rebuda. Primer perquè és familiar d'un dels meus empleats i després perquè és la reina d'Espanya. Jo tracto molt bé la gent que treballa per a mi i, en aquest cas, abans que la reina, és tieta d'un dels meus empleats».

La reina Letícia amb les seves filles.
La reina Letícia, atacada per Amargo. | GTRES

Finalment, Amargo ha tancat la seva intervenció assegurant que Carla Vigo fa un paperàs a l'obra. «Defensa el seu personatge molt i molt bé. És una interpretació molt bonica i, potser queda malament que ho digui, però el personatge se li escau com anell al dit», diu. 

Ara, doncs, només falta saber què hi ha de dir Letícia en tota aquesta història. Passant per un moment més que convuls, la reina haurà de decidir si troba un forat en la seva agenda per anar a veure l'obra d'Amargo i Carla Vigo.