Leticia Sabater sobre la seva infància: «Vaig néixer mig morta»

La catalana ha confessat els episodis més tristos de la seva vida

Letícia Sabater ha presentat 'El Polvorrón' a 'Sábado Deluxe'
Leticia Sabater ha presentat 'El Polvorrón' a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

La presentació de la nova nadala de Leticia Sabater a ‘Sábado Deluxe’ ha impactat tothom. No només per la lletra de la seva cançó ‘El polvorrón’, sinó també per les declaracions que ha fet després de cantar-la, un cop s’ha assegut amb els col·laboradors, i Jorge Javier Vázquez no ha dubtat ni un segon en preguntar-li què s’havia fet a la cara.

Aquest dissabte 1 de desembre, la catalana ha actuat al plató del programa de Mediaset la seva nova cançó, una nadala poc tradicional i que ha estat especialment pensada per aquests dies de Nadal. Segons ha assegurat la mateixa Leticia: «El que es fa al Nadal, en les vacances, és 'follar' i beure. Per això es diu 'El Polvo-ron'. I d'aquí surt ‘El Polvorrón’».

Enèsim retoc estètic per presentar ‘El Polvorrón’

Vestida de Mare Noel, Leticia Sabater ha estat la protagonista de la nit amb la seva cançó que segurament revolucionarà les xarxes aquest Nadal, com ho van fer a l’estiu els seus ‘singles’ anteriors, «La Salchipapa», «El Pepinazo» o «Tukutú». En acabar la seva actuació, Jorge Javier s’ha adonat de l’enèsim retoc que la catalana s’ha fet a la cara: «Escolta, però què t’has fet a la cara!?».

Letícia Sabater ha confessat passar-ho malament tot i i tenir sempre bon humor
Leticia Sabater ha confessat passar-ho malament tot i i tenir sempre bon humor | Cedida

Leticia, rient-se, no ho ha negat i ha admès que s’ha fet alguns retocs, passant pel quiròfan fa unes setmanes. L’objectiu, segons la catalana, és que els seus seguidors la puguin veure amb un millor aspecte ara que estarà immersa en la seva gira nadalenca on realitzarà diverses actuacions cantant la seva nadala ‘El Polvorrón’.

Tanmateix, Leticia Sabater ha deixat de banda el seu característic bon humor i també s’ha sincerat, explicant diversos moments de la seva vida que no van ser ideals en una entrevista a 'FórmulaTV'. La cantant ha assegurat que la seva infància no va ser fàcil, així com tampoc el seu naixement: «Vaig néixer amb els genolls torts, els ulls guerxos, l’estómac petit i vaig néixer mig morta». Però també ha afirmat: «Entre els cops d’Hisenda, la mort de la meva mare i la desaparició del meu xicot, només queda que se’m cagui un ocell al cap».


Comentaris

envia el comentari