La reina Letícia amb posat seriós

Letícia la 'lia' a missa durant un enterrament: dona la nota amb la seva vestimenta

La Reina Letícia sempre s'ha caracteritzat pel bon gust amb la indumentària

La Reina Letícia sempre s'ha caracteritzat pel seu gust a l'hora de triar els models. Des que es va convertir en part de la Família Reial, l'experiodista no ha deixat de sorprendre'ns amb els seus 'looks' elegants i apropiats.

Tot i que en aquesta ocasió no ha encertat amb el seu vestit. La consort d'Espanya ha triat un 'outfit' una mica cridaner per a l'esdeveniment on ha acudit amb el seu marit, Felip VI.

Fotomuntatge del rei Felip i la reina Letícia
Felip VI i Letícia Ortiz han viatjat fins a Londres per acudir a l'homenatge del Duc d'Edimburg. | Catalunya Diari

Aquest dimarts, 29 de març, els Reis d'Espanya han fet les maletes per viatjar fins a Londres, a la cerimònia en honor de Felip d'Edimburg, marit de la Reina Isabel.

Per culpa de la pandèmia, el duc no va rebre l'homenatge que li corresponia. Ara, gairebé un any després de la seva mort, s'ha celebrat la missa d'acció de gràcies per la seva altesa reial, el Duc d'Edimburg.

Aquesta cerimònia ha tingut lloc a l'abadia de Westminster. Hi han acudit representacions de totes les cases reials europees, encara que sens dubte qui més ha destacat ha estat Letícia.

La Reina Letícia no ha passat desapercebuda

Letícia sempre té molt en compte el protocol de cadascun dels actes que presencia, però en aquesta ocasió ha destacat més del compte.

Com que no era un enterrament, no calia anar de negre. Però la reina s'ha convertit en una de les grans protagonistes gràcies al 'look' que ha triat per a l'ocasió.

Aquesta llibertat a l'hora d'escollir els colors ha fet que Letícia es decantés pel verd, encara que això sí, en un to fosc i discret.

Imatge dels reis a la cerimònia.
Letícia no ha passat desapercebuda amb l'estilisme que ha triat per a l'ocasió. | GTRES 

La reina espanyola anava amb un vestit i un tocat a joc. La peça principal estava formada per una part superior creuada i per un tall midi a la part baixa. Però el que més ha cridat l'atenció del seu look han estat els detalls.

La seva indumentària estava formada per una faldilla de vol, una cintura i uns punys rematats amb una seda del mateix to que la resta de la peça.

▶️ Letizia recibe un mazazo por los problemas de su familia

En aquesta ocasió, la Reina Letícia ens ha sorprès amb un complement que gairebé mai no utilitza: el tocat. També a conjunt amb la resta de l'estilisme, però de pell girada.

A més, aquest complement estava rematat amb un llaç a la part superior i una reixeta que envoltava tota la seva silueta. Per donar protagonisme a aquesta peça, la dona de Felip VI ha optat per portar els cabells recollits.

La Reina Letícia no ha estat l'única

Tot i no ser un color comú, Letícia no ha estat l'única que l'ha triat per a aquesta ocasió tan especial. Entre les convidades a la cerimònia en homenatge al Duc d'Edimburg, hi ha hagut dues dones que han pres la mateixa decisió que l'experiodista.

Imatge de les reialeses durant la cerimònia.
La Duquessa de Cornualla i la Princesa Anna van prendre la mateixa decisió que la Reina Letícia. | GTRES 

Ana d'Anglaterra ha escollit per a l'ocasió un abric i un vestit en el mateix to que havia seleccionat Letícia. Per complementar-ne l'estilisme, la princesa anglesa s'ha decantat per complements en negre.

La Duquessa de Cornualla, com la germana del seu marit, ha optat per portar un discret 'look' en tons verdosos. Encara que això sí, li ha tret protagonisme acompanyant-lo d'unes espesses i discretes mitges negres.

Un dels motius per escollir el verd pot ser que el Duc d'Edimburg tenia un fort sentiment militar i aquest és el color de l'exèrcit, en el to més fosc.