Lidia Bedman, la dona 'instagramer' de Santiago Abascal

La dona del líder de VOX, sempre força disreta en la seva vessant més personal, és una reconeguda 'mommy-influencer'

Lidia Bedman, la esposa de Santiago Abascal
Santiago Abascal i Lidia Bedman s'han casat aquest 2018 | CATALUNYADIARI.CAT

 

Santiago Abascal, el líder de Vox, no oblidarà aquest 2018. I no serà només perquè el seu partit formi part del mapa polític d'Andalusia des del diumenge 2 de desembre, sinó també perquè aquest any s'ha casat amb Lidia Bedman, molt coneguda a les xarxes socials, especialment a Instagram. 

Lidia Bedman, molt present a les xarxes socials

La jove de 33 anys és coneguda per representar el moviment 'mommy-influencer' —mares que comparteixen les seves emocions, experiènces i consells a les xarxes socials durant l'embaràs i després de donar a llum. No obstant això, Bedman va estudiar Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat San Pablo CEU. Després, es va especialitzar i va fer un màster en Direcció Comercial i Marketing. A més, té un postgrau de Comunicació de Moda i Bellesa de 'Telva' i 'Yo Dona', la qual cosa és la seva passió, tal com reflecteix al seu Instagram. 

Després dels últims esdeveniments polítics relacionats amb la seva parella, la dona de Santiago Abascal és un dels personatges més buscats a Internet, on es defineix com una «mare que intenta fer el millor per a la seva família». A Instagram, la majoria de les seves fotos són seves amb 'outfits' molt cuidats. El seu marit pràcticament no apareix i els seus fills, que els mostra més a la xarxa, sempre surten d'esquena, ja que són menors d'edat.

Un casament d'alt voltatge

Com que ella va néixer a Alacant i Santiago Abascal al País Basc, la parella viu entre els dos llocs i Madrid, on resideixen habitualment, després d'haver-se casat el 9 de juny a la ciutat natal de Lidia.

Santiago Abascal y Lidia Bedman, el día de su boda
 La parella viu habitualment a Madrid després d'haver-se casat el 9 de juny | CATALUNYADIARI.CAT

 

Van fer un casament amb tota mena de luxes i la 'influencer' no va dubtar a compartir-ho a través d'Instagram. De fet, Lidia Bedman ha decidit mantenir els records d'aquest dia tan especial al seu compte i ha afegit una història destacada amb tots els detalls de la seva boda, tant de la celebració com del seu estilisme. 

Bedman i la política

Després de fer un tastet a la política —Bedman va formar part de les llistes a l'Assemblea de Madrid per Vox a les eleccions de 2015, celebrades el mateix dia en què era mare per segona vegada—, Lidia ha volgut allunyar-se de l'àmbit laboral del seu home per centrar-se en la seva vocació d''influencer'.

S'ha distanciat de la política, però això no li impedeix alegrar-se dels èxits del seu marit i del partit i mostrar-ho a les xarxes socials. L'endemà de l'èxit andalús, Bedman va publicar una imatge en què comentava que estava afònica, segurament per l'alegria compartida. 

El passat d'Abascal

L'actual líder de Vox, Santiago Abascal, que també és molt conegut entre els mitjans de comunicació per haver-hi col·laborat, va estudiar Sociologia i es va llicenciar a la Universitat de Deusto el 2003. Més endavant, es va unir al Partit Popular, segurament per tradició familiar —el seu pare, Santiago Abascal Escuza, és considerat un membre històric del grup polític Alianza Popular— i va ocupar un escó al Parlament Basc entre el 2004 i el 2009.

Santiago Abascal, president de Vox, ha anunciat la convocatòria de la manifestació
 L'actual líder de Vox es va unir al Partit Popular i va ocupar un escó al Parlament Basc entre 2004 i 2009 | Cedida

 

Es va casar en segones noces amb Lidia Bedman, encara que les primeres van ser per l'Església, i té dos fills més amb la seva primera dona, de la qual es va divorciar el 2010. Abascal va parlar d'aquesta primera relació amb el diari 'El Mundo' i va afirmar que era «excepcional» en l'actualitat.

A l'Instagram de Santiago tampoc no hi ha cap fotografia de la seva dona, i també va amb cura amb les dels seus fills. Sembla que vulguin mantenir els seus mons per separat, almenys a les xarxes socials, i guardar la intimitat a les parets de casa seva. Ja veurem si ho aconsegueixen.


Comentaris

envia el comentari