A

L'oferta de feina que Belén Esteban ha rebut de Gerard Piqué

Belén Esteban assegura que l'ex de Shakira hi està interessat

Belén Esteban ha revelat una dada sobre el seu futur que deixa entreveure què farà quan 'Sálvame' arribi al final. Fa mesos, ella va confessar que deixaria la televisió una vegada que el programa vespertí acabés. Però no comptava que es quedaria sense feina abans del que tenia pensat.

Ara, no sembla tenir tan clar desaparèixer de l'escena pública, com així va deixar caure fa temps, i es replanteja com seguir sent un personatge públic. Els detalls del seu futur incert els va donar a conèixer en una entrevista al 'Club 113', un podcast de diversos coneguts 'streamers'. Allí va donar una exclusiva sobre el missatge que va rebre de Gerard Piqué.

Belén Esteban amb cara d'ensurt al plató 'Sálvame'
Belén Esteban confessa que no es veu lluny de 'La fábrica de la tele' | Mediaset

 

Belén Esteban i l'oferta de feina que li va arribar de Piqué

Belén Esteban ha començat a moure fitxa de cara a la cancel·lació de 'Sálvame' el pròxim 23 de juny. Queden tres setmanes perquè el mític programa de Telecinco arribi a la seva fi, i col·laboradors i presentadors es quedin a l'atur.

Tenint en compte que la de Paracuellos pressent que s'acaba la seva era a la televisió, la tertuliana està pensant de què viure d'ara endavant. Segons ella, les ofertes no deixen d'arribar-li i sembla que són molts els que volen continuar comptant amb l'ex de Jesulín, tot i que els seus 'belenazos' han anat de capa caiguda i pràcticament la seva persona ja no genera el mateix interès de fa anys.

Belén Esteban mirant cap a un costat i senyalant amb el dit
Belén Esteban confessa que l'ex de Shakira vol que vagi al seu programa | YouTube

«A mi m'estan fent ofertes de plataformes i en plataformes molt importants», manifestava a l'entrevista. Tot i això, de moment continua sent fidel a 'Sálvame' i, sobretot, a la productora. «Jo soc de 'La Fábrica de la Tele', jo quan diguin «Fins aquí», que a mi encara no m'ho han dit,. Jo seré d'ells», va comentar.

Però, pertànyer a la productora no impedeix escoltar ofertes d'altres mitjans. Per exemple, va parlar d'Atresmedia i de la seva possible col·laboració a 'El Chiringuito' després de parlar amb Josep Pedrerol. «Va ser encantador, jo hi aniré, està molt bé el programa», va opinar sobre la seva presència durant un dia a la cadena rival de Telecinco.

Va ser llavors quan Belén va destapar com la seva passió pel futbol i en concret per l'Atlètic de Madrid va fer que l'ex de Shakira li truqués per telèfon. «Piqué volia que anés al programa que fan de futbol», va confessar en directe.

Belén Esteban no descarta cap opció

Tot i que Belén assegura voler uns mesos de descans després de finalitzar 'Sálvame' i centrar-se en els seus negocis, valora altres opcions. La mare d'Andrea Janeiro està oberta a qualsevol cosa, encara que això impliqui col·laborar en altres espais que no tinguin res a veure amb el món rosa.

D'aquí ve que es veiés sorpresa quan l'exjugador del Barcelona es va posar en contacte amb ella. Tal com va explicar, tot va passar arran d'una foto que va fer amb Gerard Romero, que li va demanar que es posés la samarreta del Jijantes. Després d'enviar-la a Piqué, aquest va decidir convidar-la al seu programa de la Kings League.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gerard Piqué davant del micrófon del 'After Kings'
Segons Belén, Gerard Piqué vol comptar amb ella al seu programa sobre futbol | Kings League

«Mira que he donat canya a Piqué, que amb la separació de Shakira li he posat fi, que jo soc de Shakira», va explicar. «Però em va fer il·lusió que Piqué volgués que anés al programa», va afirmar molt emocionada.

De moment, no és clar si veurem l'ex de Jesulín compartir plató amb Gerard, però el que és evident és que a Belén no li falten opcions. Qui sap, potser d'aquí a uns mesos la veurem discutir com una autèntica professional en programes futbolístics juntament amb els més entesos. Però, caldrà esperar al final de 'Sálvame' per veure on acaba la 'Princesa del Pueblo i quin serà el seu futur professional.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!