Olga Moreno

Lola, la filla d'Olga Moreno, s'assabenta de la pitjor manera del nou xicot de la mare

Surt a la llum el secret més ben guardat de l'exdona d'Antonio David

Olga Moreno ja no pot amagar allò que durant mesos s'ha estat especulant sobre la seva nova il·lusió. La dissenyadora va ocupar l'interès mediàtic durant l'estiu quan es va rumorejar una relació sentimental amb el seu representant, Agustín Etienne.

Va ser el darrer dimarts 20 de setembre quan la notícia va ser confirmada al plató de Sálvame. Belén Esteban va assegurar que dues amigues de la sevillana li van confirmar que la sevillana i l'argentí estaven junts. Una informació que també va corroborar Kiko Matamoros, la qual cosa va donar més veracitat al testimoni de la seva companya.

Olga Moreno troba l'amor amb el seu representant

Olga ha intentat per tots els mitjans que la seva nova relació sentimental no sortís a la llum. Quan es va començar a especular sobre això, l'ex d'Antonio David va preferir guardar silenci i no pronunciar-s'hi. Marta López, gran amiga d'Olga, va voler aclarir els dubtes i es va posar en contacte amb ella per posar-la al corrent d'allò que s'estava parlant al plató. «M'ha dit que no hi intervindrà», va comentar després de la conversa. Tot i això, malgrat el seu afany per guardar el secret, Belén va manifestar que, almenys en dues ocasions, Olga s'havia quedat a casa d'Etienne.

Aquests rumors van sortir a la llum fa mesos, però el paparazzi Sergio Garrido els va tornar a rescatar el darrer cap de setmana. Va assegurar que la mateixa Olga li va confirmar que tornava a estar enamorada i que tenia parella. No va voler donar el nom de la nova il·lusió de la sevillana, però tots apuntaven que es tractava del representant. «Ella està superfeliç, em va dir que estava il·lusionada», va comentar Garrido. És més, fins i tot li va ensenyar una foto molt emocionada. No obstant això, Olga es va contenir davant el paparazzi i va decidir «tallar el tema», demanant-li que no ho fes públic.

El fotògraf va mantenir la seva promesa de no revelar el nom, però sí que va donar pistes que van deixar molt clar de qui es tractava. «És un home maco que trepitja molt Telecinco que acompanya molt Olga Moreno», va explicar. De moment els protagonistes no se n'han pronunciat, però és evident que hi ha una cosa molt especial entre tots dos. Sigui amistat o amor, Agustín ha estat al costat d'Olga des que se'n va conèixer la separació.

Olga Moreno fa saltar tot pels aires

Olga Moreno no pot amagar al seu cercle més proper com està d'il·lusionada amb el seu nou amor. L'argentí ha estat el seu màxim suport després de trencar amb Antonio David i sembla que la fricció desperta passió.

Tot i això, aquesta relació podria afectar de ple la família Flores. Cal recordar que Etienne és el representant d'Olga, del seu exmarit i de Rocío Flores. De fet, Rocío sent una devoció especial per Agustín, amb qui ha compartit els moments més delicats.

Ja veurem si aquesta relació entre la sevillana i l'argentí no desemboca en un canvi de representant per part del clan. El que sembla estar clar és que el seu amor ha traspassat els platós de televisió i la premsa rosa i caminen junts cap a un nou destí. Tots dos són conscients de l'enrenou mediàtic que causa la seva relació i controlen els temps al seu gust. Ni confirmen ni desmenteixen els rumors, però cada cop són més freqüents les vegades en què se'ls veu junts.

Olga ha passat pàgina de manera definitiva, ha deixat enrere el matrimoni amb l'exguàrdia civil i ho ha apostat tot per l'amor. Ara només queda esperar per veure si hi ha petó que confirmi els rumors.

▶️ Vídeo del dia