Muntatge Olga Moreno i Antonio David

Lola, la filla d'Antonio David Flores i Olga Moreno, altre cop a l'ull de l'huracà

Antonio David Flores s'ha assabentat del que amaguen les últimes imatges

Lola, la filla en comú d'Antonio David Flores i Olga Moreno, torna a ser el centre de totes les mirades. I és que l'última aparició pública de la seva mare ha tret a la llum la relació que la nena realment té amb la seva germana gran.

Des de fa un temps, diversos mitjans de comunicació del nostre país han estat informant que la relació entre Rocío Flores i la guanyadora de 'Supervivientes 2021' està passant una crisi molt forta.

Foto de la família Flores Moreno
Res ha tornat a ser com abans a la família Flores-Moreno | Cedida

 

Encara que durant tots aquests anys Rocío i Olga han sigut carn i ungla, sembla que el fort vincle que les unia ha desaparegut per sempre. I és que, des que Olga i Antonio David van decidir posar punt final al matrimoni, res ha tornat a ser com abans.

La sevillana s'ha sentit totalment humiliada i utilitzada pel malagueny, cosa que va fer pública a l'entrevista que va concedir a 'Semana'. Després de mesos a l'ombra, Olga Moreno va decidir tornar al món mediàtic per la porta gran.

I, malgrat els rumors, fa només unes hores, la mateixa revista ha publicat unes imatges d'elles dues fent un beure en una cafeteria de Madrid.

Arran d'això, diverses capçaleres han apuntat que la filla gran d'Antonio David Flores i la seva madrastra havien aconseguit resoldre les diferències, però res més lluny de la realitat.

Antonio David Flores no sap què està passant

Antonio David sempre ha volgut que la relació entre els seus fills grans i Olga Moreno seguís sent la mateixa. I, malgrat que, al principi, els joves van decidir fer costat a l'empresària, la relació amb ella es va anar refredant amb el temps.

Després de la publicació d'aquesta famosa entrevista, Rocío Flores va sortir públicament a defensar la imatge del seu pare. La jove va assegurar a 'El programa de Ana Rosa' que se sentia profundament «decebuda» amb la dona que l'havia cuidat durant els últims vint anys de la seva vida.

Rocío Flores amb mala cara a un plató
Rocío Flores està decebuda amb Olga Moreno per tot el que ha dit del seu pare | Mediaset

Des de llavors, tot apuntava que entre elles res havia tornat a ser el que era. I, malgrat els intents de distreure els mitjans de comunicació, finalment s'ha sabut la veritat.

'Semana' ha publicat unes fotos de Rocío Flores i Olga Moreno juntes en una cafeteria.

I, encara que al principi tot apuntava que havien quedat per passar el dia juntes, finalment s'ha sabut que el motiu real d'aquesta trobada era que s'havien d'anar a fer les revisions mèdiques respectives pels retocs estètics a què es van sotmetre fa unes setmanes.

Han intentat aparentar normalitat, però no ho han aconseguit. I és que les instantànies en qüestió són molt reveladores.

Rocío Flores i Olga Moreno entrant a una clínica estètica
L'última trobada entre Ro i Olga ha sigut per motius mèdics | Catalunya Diari

Queden lluny les converses plenes de complicitat i rures que tenien abans. En aquesta última trobada, Rocío i Olga s'han mostrat molt serioses i distants, i ara ja sabem per què.

Una font molt propera a la família Flores-Moreno ha assegurat que l'única cosa que les manté unides la col·laboradora de Telecinco i l'exparella d'Antonio David Flores és Lola.

L'única filla de l'encara matrimoni és una de les persones més importants per a elles, per això no volen que la nena es vegi perjudicada pels problemes que tenen.

A més, aquesta font també ha assegurat que intenten mantenir les aparences davant de David, el germà de Rocío. I és, per a Olga, el jove sempre ha sigut la seva debilitat, per això vol que es mantingui allunyat de tota aquesta polèmica.