Imatge de Lydia Lozano plorant.

Lydia Lozano preocupa la seva mare en revelar per què vol estar sola

Lydia Lozano va tenir una discussió molt desagradable

Lydia Lozano, una de les grans precursores de la premsa rosa a Espanya, s'ha adonat que la seva vida és d'interès públic. Té conflictes amb molts companys, així que ha pres una decisió important: estar sola al plató de 'Sálvame'. I és que no entén que filtrin els comentaris que fa en privat, i per això només confia a Gema López i a Carmen Alcayde.

Lydia Lozano tenia una forta discussió amb Kiko Hernández, un col·laborador que va formar part del seu cercle més íntim. Fa molt de temps que estan enfrontats i ella ha intentat per tots els mitjans enterrar la destral de guerra, però aconsegueix tot el contrari. Recentment, Kiko l'ha acusat de ridiculitzar Ana María Aldón, la dissenyadora que participarà en la 'Sálvame Fanshion Week'.

Imatge de Lydia Lozano amb la seva mare caminant juntes pel carrer
Lydia Lozano té una família meravellosa | Europa Press

Lydia s'assabentava que Kiko Hernández l'havia acusat de menysprear la feina d'Ana María i va trucar a Jorge Javier Vázquez. En aquell moment estava amb la seva mare, una dona molt educada anomenada Sol Hernández, però va interrompre la reunió. I és que, no consentia més mentides i va enfrontar-se al col·laborador per deixar clar que ella és completament innocent.

Lydia va assegurar que mai ha desconfiat del talent d'Ana María Aldón, sinó que simplement estava molesta perquè no tenia la informació necessària. Per exemple, sap que desfilarà amb un vestit dissenyat per ella, però ningú li ha explicat quines sabates portarà o com hi anirà pentinada. Alhora, assegurava que respecta la feina de la seva companya i va acusar Kiko de mentider.

Lozano va arribar a una conclusió: és millor estar sola que mal acompanyada, per això no entaularà amistat amb ningú de 'Sálvame'. Carmen Alcayde surt d'aquesta norma, ja que és l'única que ha donat la cara quan ha calgut. La periodista està molt disgustada i no vol formar part de més escàndols, ja se li han acabat les forces.

Lydia Lozano ha esclatat: «Té por»

Lydia sempre ha hagut de defensar-se de la mateixa acusació i està cansada de donar explicacions sobre temes que no li corresponen. Els seus companys de 'Sálvame' pensen que és poc sincera, per això s'han cregut els suposats comentaris que ha fet sobre Ana María. «Té por del vestit que li ha preparat», revelava Kiko Hernández.

Kiko Hernández i Lydia Lozano abraçats a plató
Lydia Lozano està decebuda amb el seu company especial | REDES SOCIALES

Lozano estava passant la tarda amb la seva mare Sol, però ho va haver de parar tot quan es va assabentar del que estava fent el seu antic amic. «A la meva vida he dit que faré el ridícul», declarava la periodista visiblement molesta. L'únic que no vol és desfilar amb un vestit que no s'ha provat perquè tem que no estigui a l'altura de les circumstàncies.

Sol Hernández té molta complicitat amb la col·laboradora perquè totes dues són igual de divertides, així que coneix tots els seus secrets. Sap que ha patit molt per Kiko, ja que en el passat van ser íntims amics i han compartit molts moments. De fet, Lozano li ha ensenyat tot el que sap a l'antic concursant de 'Gran Hermano', ja que ell va començar sense cap mena d'experiència.

Lydia Lozano explica la realitat: «Estàs mentint»

Lydia va trucar a Jorge Javier per deixar clar que el que estava explicant Hernández era completament incert. El col·laborador va agafar el telèfon i es va enfrontar assegurant que té proves que demostren la seva informació. «Tu has insultat Ana María Aldón», va dir-li molt segur de l'atac que estava llançant.

Lozano, lluny de quedar-se callada, va fer front al cop i garantia que la notícia és falsa des del principi fins al final. «Si em vols deixar com una mala persona em deixes, però estàs mentint». Tot i això, els espectadors hi confien, ja que no és la primera vegada que intenten involucrar-la en una polèmica que no li correspon.