Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores

Marta Riesco, preocupada per la infidelitat que pot enfonsar la relació

Kiko Jiménez ha donat detalls sobre la bona relació que tenen Gloria Camila Ortega i Antonio David Flores

Kiko Jiménez s'ha mostrat més implacable que mai amb la seva ex, Gloria Camila Ortega, i ha revelat alguns secrets de la relació de la jove amb la seva neboda, Rocío Flores.

Així, el col·laborador deixava caure que entre elles no tot és tan idíl·lic com volen aparentar i que hi ha molta competitivitat i gelosia.

«La Rocío Flores i ella competeixen, discuteixen. La Gloria era la coneguda, i ara també ho és la Rocío. Això suscita gelosia», assegura Jiménez.

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Kiko Jiménez i Gloria Camila Ortega van ser parella durant quatre anys | Catalunya Diari

De fet, les acusa de ser «frívoles i materialistes. No tenen gens de cultura. Si tenen l'ESO, deu ser de miracle».

«El que els importa és el nombre de seguidors que tenen, que les reconeguin pel carrer i que les cridin de programes. Al final, són les més friquis del mercat. Estan encantadíssimes», sentencia.

«Després no diuen res, perquè no saben ni expressar-se, són limitadíssimes», afegeix implacable. «Competeixen. Les he vist discutir i enfadar-se. A la Gloria sempre li ha agradat ser el centre d'atenció».

Gloria Camila Ortega, Kiko Jiménez i Rocío Flores
Gloria Camila Ortega, Kiko Jiménez i Rocío Flores estaven molt units | GTRES

«Quan la Rocío va començar a ser famosa i va anar a 'Supervivientes', la Gloria es va posar gelosa. La competició és per a veure qui té més èxit mediàtic»

Cal remarcar que Kiko fins i tot ha insinuat que entre Gloria Camila i Antonio David, el pare de Rocío, podria haver sorgit algun tipus d'atracció, cosa que suposaria una traïció terrible.

«Es van fer molt bons amics durant el confinament. Tenen molta complicitat. Van estar molt de temps vivint sota el mateix sostre, i això uneix molt», assegura Jiménez.

«Ell anava explicant cosetes pels platós, com ara que estava molt a gust vivint amb la Gloria, que s'ho passava molt bé, que feien barbacoes...».

La veritable cara de Rocío Flores, al descobert

Això, mentre Ro Flores vivia al marge de tot, ja que era a Hondures. «Ella, ignorant, deu creure que es porten bé. Igual que es porten bé els que, al mateix temps, es porten malament amb la Rocío Carrasco».

A més, sembla que certs amics de l'exguàrdia civil estaven al corrent del que passava, però li cobrien les espatlles.

«Els seus amics, com Kiko Matamoros, el protegeixen o intenten suavitzar el que va passar: "Bé, són molt amics, ha estat un confinament, han estat junts, una època molt dura"», carregava sobre això.

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores ha descobert que el seu pare i la seva tieta l'han traït | GTRES

D'altra banda, a Kiko tampoc li ha faltat temps per parlar de la filla d'Antonio David. «Ella és la primera que diu que no vol que es parli de la relació que té amb el seu nòvio, però ella sí que pot parlar de les dels altres. I ella què sap?», remarca.

«Si no dones explicacions sobre la teva parella... Jo també podria haver parlat quan va sortir aquesta noia, la Laura, que va dir que havia tingut relacions amb el nòvio de la Rocío», li adverteix.

De fet, deixava caure que Rocío podria haver estat infidel al seu nòvio, Manuel Bedmar. «S'ho passava molt bé quan venia amb nosaltres. Li ho pagàvem tot. Es quedava a casa de la Gloria, feia vida de soltera. M'magino que igual que el seu nòvio».

Fotografia de Rocío Flores amb la seva parella, Manuel Bedmar.
Kiko Jiménez que Rocío Flores només vol el seu nòvio per a aparentar | Europa Press

«Jo la vaig veure lligant més d'una vegada. Va tontejar amb un amic meu i es va embolicar amb un noi. El Manuel només el vol per a fer bonic», revelava.

«Es va enredar amb un noi. Quan parla de mi, no es talla ni un pèl», l'acusava.

«I quan es tracta de la relació d'ella i Manuel, diu que d'ell no es pot parlar. Quan venia a Madrid, venia sense ell. Em fa pena per ell, encara que també fa la seva vida».