Imatge de Mónica Naranjo.

Mónica Naranjo s'obre en canal i confessa que ha demanat ajuda

Mónica Naranjo no ha amagat que va necessitar ajuda en el seu pitjor moment

Mónica Naranjo és una estrella de la música que està d'enhorabona aquest 2022. L'artista espanyola fa 48 anys i treu nou disc, Mimétika, amb què busca ensenyar totes les seves cares. «Jo tinc parts amb molta llum i d'altres amb molta foscor», confessa.

És el setè treball de la seva carrera i veurà la llum el pròxim 17 de juny. Un disc que li ha portat dos llargs anys i que en les seves 10 cançons s'obre com mai als seus fans. «Això de Mimétika ha estat una cosa meravellosa. Fa dos anys comentava als meus companys que jo necessito temps per crear una altra vegada».

«Com bé sabeu, jo soc de les que pensa que la cuina és millor a foc lent. I això és el que he estat fent: construint aquest disc. Ho veig com una evolució creativa», va exposar a la premsa a la presentació del seu treball.

Mónica Naranjo.
Mónica Naranjo ha presentat aquesta setmana el seu nou disc. | GTRES
 

Per a la catalana, «els éssers humans tenim l'obligació d'evolucionar... I els artistes més que ningú. D'acord, Déu ens dota d'una veu magnífica, d'un do, però a tot això cal afegir-hi evolució, cal seguir experimentant, cal continuar estudiant», exposava.

«És el nostre deure com a músics i això és el que és Mimétika. Un disc que mostra moltes Móniques. He fet un còctel de tota aquesta experiència acumulada en 30 anys a la indústria i amb això us dono la benvinguda al meu 'puto' cap», va assenyalar entre rialles.

Mónica Naranjo revela que va necessitar ajuda psicològica

Els seus fans veuran una artista que també té les seves càrregues del passat, i ha decidit mostrar-les. «Jo crec que, al final, tots tenim aquestes parts, no tinc per què ser molt diferent de vosaltres. Jo tinc les meves parts amb molta llum i d'altres amb molta foscor, amb frustracions», ha sostingut.

«Encara que, actualment, no em frustra res. Perquè quan et sents frustrat és perquè esperes una mica més de la vida... I a mi el que vingui, em va bé», va indicar.

Però no tot és tan bonic com aparenta, i és que no amaga que va haver de visitar un especialista perquè la tractés d'aquesta sensació de desengany.

Imatge de Mónica Naranjo somrient.
Mónica Naranjo no ha amagat que va necessitar visitar a un especialista. | GTRES

 

«És clar que alguna vegada he necessitat ajuda psicològica. Imagineu-vos amb una vida nòmada com la nostra! L'estrès és molt dolent, i el cap, si no l'eduques, es converteix en el teu pitjor enemic. Llavors crec que cal educar-la i per això estan els professionals, perquè ens eduquin», va sentenciar.

Tot i això, Mónica Naranjo considera que travessa el millor moment de la seva vida. «Jo estic molt feliç, perquè en l'àmbit vital tot és magnífic. Tota la meva gent està molt bé. I després, en l'àmbit laboral, estic més creativa que mai. Diria que estic a la glòria», va exposar.

Mónica Naranjo aconsegueix una nova joventut amb 'Mimétika'

L'artista catalana ha aconseguit «una nova joventut», se sent «de 18, i aquesta edat em senta molt bé, ja puc treure el carnet de conduir o anar a la presó. La veritat és que amb 18 ja hem de començar a pensar en allò que diem», va ironitzar. «He fet servir el meu aniversari per desconnectar després d'estar molt de temps connectada», explicava davant la premsa.

El que ha deixat clar és que li encanta no parar de fer coses i viatjar. «Vaig estar a Mèxic amb una gira gran i fa res vaig tornar a Espanya. Ara soc aquí, promocionant Mimétika, i aviat rodaré Amor con Fianza, la sèrie que presento a Netflix, a Itàlia, i d'allà torno a Mèxic», ha relatat.

«Tinc una gira amb Gloria Trevi que es diu Valientes i després, en arribar, prepararé el tour de Mimétika. O sigui, que no paro. És que, al final, la vida és moviment i si ens mantenim vius i amb il·lusió, estem fantàstics», va finalitzar l'exjurat d'OT.