Belén Esteban seriosa

Belén Esteban menteix sobre els diners que té i espanta els seus hereus

La de Paracuellos té problemes després de l'última inversió que ha fet

Belén Esteban es va fer famosa perquè era l'exemple perfecte de mare coratge, però aquests últims mesos la situació ha canviat. El públic que al seu moment la va convertir en una estrella ara li ha donat l'esquena, i els seus secrets més foscos estan sortint a la llum. Fa uns mesos va concedir una entrevista a David Broncano, a 'La Resistencia', i no va ser del tot sincera.

Quan Broncano li va preguntar quants diners té al banc, la tertuliana va dir una mentida. Va assegurar que no hi tenia més de 100.000 euros perquè acabava de fundar una empresa en què havia invertit gran part del seu patrimoni. La revista 'Lecturas' ha desmuntat aquesta teoria assegurant que el negoci de la col·laboradora va començar amb una inversió de 3.091 64 euros.

Imatge de Belén Esteban.
Belén Esteban ha creat un negoci rendible per a poder marxar de Telecinco | Mediaset

Belén ha comprat un pis a la seva filla, Andrea Janeiro, a Paracuellos del Jarama, molt a prop d'on ella viu amb el seu marit. La premsa ha començat a investigar, i la veritat és que les informacions no parlen bé de l'ex de Jesulín. Segons el mitjà esmentat anteriorment, a l'empresa, Sabores de la Esteban, només té dos treballadors fixos.

La col·laboradora va presumir de tenir camions que repartien els productes per tot Espanya, però això no és veritat. 'Lecturas' garanteix que «no figura cap inversió en vehicles de transport», dada que ha cridat molt l'atenció. El que sí que és cert és que el negoci li ha servit per a recuperar-se econòmicament, ja que havia tingut dificultats.

Esteban genera polèmica allà on va, cosa que espanta els seus éssers estimats, perquè són extremadament discrets. La seva filla, Andrea, podria guanyar molts diners a la premsa del cor, però ha decidit ser una persona anònima. El mateix ha fet el seu marit, Miguel Marcos, que treballa de conductor d'ambulàncies i no parla amb cap periodista.

Belén Esteban va haver de desfer-se del seu gran tresor

Belén tenia un deute amb l'Agència Tributària que pujava a 700.000 euros, així que va haver de prendre certes decisions. «Vaig vendre un pis al qual tenia molt d'afecte perquè en vaig comprar un altre amb el meu pare», va explicar al seu moment. Aquest habitatge havia de ser per a Andrea, però el va perdre i ara no el pot recuperar, per això li ha comprat un pis a Paracuellos.

Primer pla de Belén Esteban plorant
Belén Esteban va tenir problemes amb Hisenda | Telecinco

Seguint la informació de 'Lecturas', la polemista podria haver rebut uns diners extres aquests últims mesos. El mitjà no corrobora que li hagi tocat un premi, però reconeix que la teoria és a sobre de la taula des de fa un temps. Sobre el pis d'Andreíta hi ha una hipoteca de 265.000 euros que la col·laboradora vol liquidar en un màxim de set anys.

L'ex de Jesulín s'ha apartat de la família Janeiro i ja no necessita el torero per a generar contingut a la televisió. És un personatge completament independent, i qualsevol programa estaria encantat de comptar amb ella. El problema és que el seu futur televisiu és limitat, per això ha muntat una empresa que suposadament té molts treballadors i camions.

Belén Esteban deixarà una herència neta

Belén ha donat una dada errònia i els seus hereus no rebran un negoci tan gran com esperaven. Sabores de la Esteban està començant, però ja ha registrat dades envejables. La col·laboradora ha sanejat els comptes bancaris gràcies a aquesta empresa, que té un actiu de 212.867,08 euros.

La família Esteban prefereix apartar-se de l'enrenou i no donarà explicacions sobre el que està passant. Haurà de ser la mare d'Andreita qui doni explicacions de per què va mentir. La revista 'Lecturas' publica dades precises i té bona relació amb 'Sálvame', així que és impossible que hagi mentit.