Primer pla d'Isa Pantoja

Isa Pantoja torna a fer saltar totes les alarmes amb el seu fill Albertito

Isa Pantoja ha donat la seva opinió sobre les últimes paraules de la seva mare

Isa Pantoja ha tornat a defensar els seus éssers estimats, especialment, al seu fill Alberto. I és que, des de fa un temps, la influencer lluita per no perdre la relació amb la seva mare, encara que això li costa.

La cantant va decidir tancar-se a Cantora, lloc del qual no ha sortit fins fa uns dies. I el motiu del seu retorn a la vida pública ha estat gràcies a l'inici de la seva gira per Llatinoamèrica.

Isa Pantoja amb el rostre seriós.
Isa Pantoja reacciona a les paraules de la seva mare | Telecinco

La mare d'Isa Pantoja ha viatjat a Argentina per fer el seu primer gran concert. L'artista ha aconseguit omplir elLuna Park, demostrant una vegada més la rellevància que encara té al panorama musical mundial.

Ara, la col·laboradora d'El programa de AR ha volgut parlar sobre aquest exitós inici de gira i sobre alguns dels missatges que Isabel Pantoja ha pronunciat sobre l'escenari.

Isa Pantoja dona les primeres impressions

Isa Pantoja no ha tingut cap problema a opinar amb la resta dels seus companys d'El programa de AR les primeres imatges del concert de la seva mare a Argentina.

Aquest dimecres, 25 de maig, la noia ha explicat que se sent molt contenta de veure com la seva mare ha aconseguit treure forces després de tot pel que ha passat.

«M'alegro molt de veure-la així. En realitat, està malament perquè ella té els seus moments difícils, però després ella treu aquesta força i capacitat per pujar a l'escenari, després de tot aquest temps sense cantar i sense veure els seus fans».

Moment d'Isa Pantoja a 'El programa de Ana Rosa'
Isa Pantoja parla sobre el primer concert de la seva mare a Argentina | Mediaset

Per Isa Pantoja «és d'admirar que després de tot el que li ha passat, de tenir aquesta baixa ànima, tingui la força de pujar a l'escenari».

Després de rebre tota mena d'elogis, Alessandro Lequio ha preguntat directament a la seva companya si creu que «aquesta resurrecció artística» d'Isabel Pantoja també pot significar «una resurrecció personal».

«Tant de bo fos així, però crec que no té res a veure la seva vida professional amb la personal. Una cosa és que tregui forces per a això, però després ella, per exemple, segueix reclosa a Cantora i és complicat arribar-hi», li ha respost Isa Pantoja, molt afectada.

Isa Pantoja sobre els missatges de la seva mare: «El meu fill em fa més mal»

Però, sens dubte, el que ha cridat més l'atenció de tots els espectadors ha estat quan Isa Pantoja ha parlat sobre els missatges que la cantant ha llançat des de l'escenari.

La germana de Kiko Rivera ha confessat que va poder posar-se en contacte amb la seva mare abans que comencés aquest concert. «Sé que està tranquil·la i que tenia moltes ganes de pujar a l'escenari», ha explicat.

«M'hauria encantat estar amb ella perquè jo soc molt fan d'ella. Ja hi vaig estar quan va anar a Xile i el Perú, però ara tinc altres obligacions i una altra vida a Espanya».

Muntatge Isabel Pantoja i Chabelita
Isa Pantoja aclareix les paraules que la seva mare ha dit a sobre de l'escenari | Catalunya Diari

Abans d'acabar, Isa Pantoja ha volgut aclarir els suposats missatges que la seva mare ha enviat després de cadascuna de les seves cançons.

«Per cert, en relació amb els missatges que ha enviat… Ella sempre dona aquests missatges, però perquè les cançons ja estan escrites».

«L'únic que m'ha emocionat és el de la cançó dedicada als nets. Ella sap que pot comptar amb els fills del meu germà i el meu. De fet, jo sempre intento portar-li a Alberto», ha dit la influencer. «Però, al final, a nosaltres ens fa mal la nostra mare, però el meu fill em fa més mal».