Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb fotos d'Alessandro Lequio i la reina Sofia.

La reina Sofia envia un missatge duríssim a Alessandro Lequio

Alessandro Lequio havia carregat contra la família de la reina Sofia

Alessandro Lequio mai ha estat ben vist a la Zarzuela. Les seves constants aparicions a la televisió i les seves polèmiques en el passat el van convertir en una persona no benvinguda al palau. Però les seves últimes declaracions han generat molt de malestar, sobretot a la reina Sofia.

Tot i que té un parentiu amb la Família Reial Espanyola, encara que sigui llunyà, això no l'ha detingut a dir el que pensa.

L'últim atac d'Alessandro Lequio va ser dirigit a una persona molt estimada per la reina Sofia. Es tracta d'Irene de Grècia, germana de l'emèrita. El col·laborador de Telecinco la va definir «d'okupa» perquè feia quaranta anys que residia a La Zarzuela.

Alessandro Lequio.
Alessandro Lequio va parlar de la germana de la reina Sofia | GTRES

Les seves paraules no van agradar gens a la mare del rei Felip. Es va enfadar molt amb aquest comentari, segons Informalia. «Va pensar demanar explicacions» a l'italià, diuen persones del seu entorn.

No obstant això, ràpidament li van treure aquesta idea del cap. Entenien que no valia la pena recriminar-li-ho. Sobretot per les conseqüències que aquesta reacció podria tenir.

Consideren que l'ex d'Ana Obregón hauria aprofitat la situació per continuar aprofundint en el tema i fer més mal. Sap que aquesta és molt propera a l'emèrita. És la seva persona de confiança, el seu drap de llàgrimes i la que l'escolta en els moments més complicats.

Una bona prova d'aquesta relació tan propera que mantenen es va comprovar fa uns dies. Va ser quan la reina Sofia va preparar a la seva germana una festa molt especial pel seu 80è aniversari.

És possible que Alessandro Lequio conegués aquesta relació tan especial que mantenen totes dues. Per això, no dubtaria a criticar-la, conscient que això podria provocar una reacció per part de la família reial.

A diferència de la seva germana, Irene és molt discreta. Mai s'ha casat ni tampoc va tenir fills. Durant aquest temps se l'ha conegut pel seu esperit solidari i la passió per la cultura.

En aquest sentit, és molt semblant a la seva germana. Totes dues fan tot el possible per col·laborar amb els més desafavorits. Però sobretot destaca pel seu talent amb el piano.

Els que la coneixen expliquen que té molt de talent i que si hagués volgut s'hauria dedicat a aquesta disciplina de manera professional. Isabel d'Anglaterra sap que això és veritat, ja que va tenir l'oportunitat d'escoltar-la en un recital a Buckingham Palace.

Lequio defensa Joan Carles

Les paraules d'Alessandro Lequio sobre Irene van sorgir a partir del polèmic retorn de Joan Carles a Espanya. No entenia que l'emèrit no pogués passar una nit a Zarzuela quan la germana de Sofia feia 40 anys que hi era.

El col·laborador de televisió ha explicat que «em comunico amb ell habitualment, però no parlem de coses transcendentals». Pel que fa al tema que el rei emèrit hauria d'haver donat explicacions, creu que això és «absurd perquè no donarien per bona cap explicació».

Pla general de la reina Sofia
A la reina Sofia no li van agradar gens les crítiques de Lequio | GTRES

A les xarxes socials també ha volgut donar la seva opinió. «Ho he vist amb un aspecte meravellós i no s'ha amagat perquè no té res a amagar-se», ha explicat. Segons ell, «el carrer està amb Joan Carles i els que van fer la manifestació republicana eren quatre».

El marit de la reina Sofia «pel que fa a la seva vida personal, ha fet coses qüestionables», va reconèixer Lequio. Tot i això, «com rei, la seva figura és històrica i el balanç és inqüestionable».