Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo

Carmen Borrego revela el secret de la seva nora Paola entre llàgrimes

Carmen Borrego no ha pogut amagar aquest detall

Carmen Borrego està passant per un dels moments més agredolços de la seva vida. I és que la boda del seu fill José María li ha donat tants disgustos com alegries. Ara, la col·laboradora de Sálvame ha deixat al descobert un dels secrets més ben guardats pel matrimoni.

Gràcies a la revista Lecturas, hem pogut conèixer tots els detalls que s'han amagat darrere d'aquesta polèmica boda. Malgrat l'intent de boicot per part de Viva la vida, finalment el clan Campos ha sabut com mantenir aquesta exclusiva fora de perill.

Muntatge de Carmen Borrego i José Maria
Carmen Borrego treu a la llum un secret del matrimoni | Catalunya Diari

Dies després de la cerimònia, aquest mitjà ha anat revelant alguns dels detalls que no es van veure a l'exclusiva, com per exemple, informació dels convidats o del vestit de la padrina.

Ara, Carmen Borrego no ha pogut contenir les llàgrimes en llegir un dels secrets més grans que, tant ella com Paola Olmedo, van decidir compartir amb aquesta revista.

Carmen Borrego sempre estarà molt agraïda a Paola

Per a Carmen Borrego, els seus dos fills són el més important de la seva vida, per això està molt contenta que José María hagi trobat l'amor de la seva vida.

La col·laboradora de Telecinco només va tenir paraules d'amor per a Paola. «Quin cos més bonic tens, Paola», li va dir.

Però, sens dubte, el que va aconseguir emocionar Carmen Borrego va ser quan va recordar els problemes de salut que el seu fill va tenir fa uns anys. «El meu fill ha trobat a Paola la dona de la seva vida, és estupenda. José és molt noble, un nen que ha patit molt».

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
Carmen Borrego s'emociona en parlar del seu fill | Mediaset

«Està sa gràcies a Déu, amb 23 anys ens emportem un ensurt gran. Porta un desfibril·lador perquè té síndrome de Brugada».

Carmen Borrego sempre estarà agraïda a la seva nora per tot el que he fet pel seu fill. «Paola ha aconseguit que el meu fill sigui molt més alegre. Feia temps que no se'l veia riure. Ella és molt familiar i m'ha acostat moltíssim al meu fill, ja que ve més a casa. Li ho agrairé sempre».

Abans de començar la boda, la tertuliana va fer una última petició a la núvia. Després d'explicar que «té dos fills meravellosos» i que «és molt bona mare», la filla de Maria Teresa Campos li va dir: «m'has de prometre que em donaràs un net a mi. Als teus fills els tractaré com a nets».

Carmen Borrego revela alguns detalls de la boda

D'altra banda, Carmen Borrego també va voler compartir amb aquesta revista tots els detalls del vestit que va escollir per l'ocasió. La tertuliana buscava un disseny senzill, però actual, i sembla que les dissenyadores van complir les seves expectatives.

«Estic molt contenta, volia que fos senzill. Gema Pujalte i Carmen Ramil ho han dissenyat per a mi. Han estat molt afectuoses! Té una gran feina, només en el fermall s'han invertit 220 hores de treball».

Per la seva banda, les dissenyadores només van tenir paraules d'afecte per a la col·laboradora de Sálvame. I és que, totes dues van viatjar des de Múrcia per assegurar-se que tot anava a la perfecció. «Ha estat molt fàcil treballar amb Carmen», li van explicar a Lecturas.

Primer pla de Carmen Borrego somrient
Carmen Borrego dona més detalls sobre la boda | Europa Press

Tot i els nervis propis del moment i de la responsabilitat que comporta ser la padrina, Carmen Borrego també va voler compartir on es va vestir cadascun dels nuvis. Paola Olmedo, per petició de la seva sogra, es va preparar a casa del seu marit.

En canvi, José María es va vestir a casa del seu pare per no coincidir amb la seva dona, on tenia preparat el seu outfit dissenyat per Félix Ramiro.